Arama sonuçları: *

1. oguzhan6850

Monitör siyah parlak ekranda kalıyor

Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah işe giderken PC açıp oyun insin ben gelene kadar diye indirmeyi başlatıp evden cıkmıştım, geldiğimde monitör siyah ekran olduğunu gördüm ama fareyi oynatsam da kapatip acsam da şu an ekran gelmiyor. No sinyal yazisi falan ekrana hiçbir sekilde bir şey gelmiyor...
  2. oguzhan6850

Fan expert yardım !!

Merhaba arkadaşlar fan expert programdan kasa egzoz fanini kontrol edebiliyordum sonra kontrol ettigim kisma kirmizi bolge geldi ve o bölgenin altina cekemiyorum nasil eski haline döner bilen varmi acaba egzoz fani hizli dönüyor ses yapıyor 1738929707 Bu kırmızı kısım yoktu ve altına cekebiliyordum
  3. oguzhan6850

Coil whine sesi yardım

Arkadaşlar merhaba ben 2 hafta önce pc topladım daha dün pc de ses yoktu bugun actiğımda araştirdım oyunlara girince cızırtı geliyor özellikle pubg de nvidia uygulamasindan ekran kartinin gucunu yukselttikce ses cogaliyor azalttıkca azalıyor coil whine sesiymiş galiba ne yapmam gerekli ?
  4. oguzhan6850

İşlemci sıcaklığı kaç olmalı

Merhaba arkadaşlar ben pubg oynarken işlemcim 70 75 78 derece sicaklikta çalışıyor boşta 40 45 derece normalmi acaba ? İşlemci : R7 7800x3d Ekran kartı : RTX 4070 Ti Süper Soğutma : Zalman Alpha2 A36 360mm sıvı soğutma Kasa : cooler master masterbox 600
  5. oguzhan6850

Kasa fanları çok hızlı çalışıyor yardım

Merhaba arkadaşlar bende Cooler Master masterbox 600 kasa var anakartim asus tuf x870 kasa fanlarim cok hizli calisiyor sesi rahatsiz ediyor ayarlayamiyorum sivi ssogutma fanlarini ayarlayabiliyorum sadece ne yapmam gerekli acaba ?
  6. oguzhan6850

%99 GPU Kullanımı Sorun Yaratır mı?

Merhaba arkadaşlar ets 2 de GPU sürekli %99 CPU %11 15 arasında sorun olurmu ekran kartı için
  7. oguzhan6850

Bilgisayar Sesli Çalışıyor

Ekran karti : Asus Tuf 4070 ti super anakart : asus tuf x870 wifi Sıvı Soğutma : Zalman Alpha2 A36 Islemci r7 7800x3d
  8. oguzhan6850

Bilgisayar Sesli Çalışıyor

Arkadaşlar bugün bilgisayar topladım ancak eve getirip açtiğımda çok fan sesi geliyor yan odadan bile duyuluyor ne sorun olabilir acaba
  9. oguzhan6850

Amd Ryzen 7 7700x & 7800x3d karşılaştırma

Arkadaşlar bu iki işlemci arasında çok fark varmı fiyat farkı kadar ? Amd Ryzen 7 7700x & 7800x3d
  10. oguzhan6850

Sistem parçalarını tek tek sipariş verdikten sonra nerede toplatabilirim?

Bu psu montaji icin vidalar anakart montaj yerkeri vs her kasada standart demi
  11. oguzhan6850

İzledim bu videoyu yapabileceğimi sanmıyorum o yetenek yok bende
  12. oguzhan6850

Her bilgisayarci bu rgb baglantilari icin fln ugrasirmi acaba
  13. oguzhan6850

Merhaba arkadaşlar ben Ankara'da yaşıyorum sistem parçalarını internetten farkli sitelerden satın aldım ancak montaj yapmayi bilmiyorum bu parçaları nerede güvenip toplatabilirim ?
  14. oguzhan6850

İtopya bilgisayar toplama

Bi hata fln yaparım ucuz biseyde degıl ondan korkuyom
  15. oguzhan6850

Asus tuf 4070ti super Ryzen7 7800x3d
  16. oguzhan6850

İtopyadan almadım daha hiç parça gaming gen tr den aldım ekran karti ve işlemci geriye 30 bin butcem var
  17. oguzhan6850

Ben gaming gentr den den aldım ekran kartı,işlemci 1736708804 Kendim bilmiyorum toplamayı tanidık vs de yok
  18. oguzhan6850

Cooler Master Masterbox 600 kasasını tavsiye edermisiniz ?

850w psu vardi almistim öndecen de dedigin dogru yinede
  19. oguzhan6850

hayir ankarada tek onun subesi var baskada biyere güvenemiyorum tanimiyorum kendim de toplayamıyorum ondan hazir sistem de almak istemiyorum :/
Geri