Arama sonuçları: *

1. D

Havit m5 pro superlight alinir mi

Şuan fiyat 2399 mantıklımı sizce almak 1763058926 Kolay gelsin siz kaça aldınız peki
  2. D

Pubg da kasma sorunu

bende 4080 laptop var kasmaktan oynanmıyor adam gibi bende anlamadım millet nasıl kasmadan oynuyor
  3. D

Cupra formentor alınır mı

BENDE TERRAMAR VAR FORMENTOR ALMAYA GİDEN TERRAMAR ALIP ÇIKIYOR GENELDE ARTIK :) AMA 2 ARABADA GAYET İYİ ALINACAK EN KALİTELİ VE FİYAT PERFORMANS ARABASI
  4. D

MSI Vector GP68 HX 13V yardım ederseniz çok sevinirim

kolay gelsin bende bu makina var ama nedense pubg emilatorde fps düşüşleri oluyor szlerde de oluyormu yoksa cpu kullanımını mı kısıtlıyor laptop kendisi aşırı kullanınca bunu engelleyebilecek bir şey varmı biliyormusunuz
  5. D

Yardım vector gp68 hx 13vh birden kapanıyor

bilgisayarı hard format yaptın mı? bazen güncelleme sonrası ısınma sorrunu oluşuyor .ekran kartı sürücü güncelmi hem intel hemde nvidia için
  6. D

MSI Vector GP68 HX 13V Kullanıcıları buraya

güncelleme sonrası giriş yapıldı msi center a. zaman bulup oyun yükleyemedim ama forumlarda normal diyorlardı sıcaklık konusunda bu değerlere çıkabilir full ayarlarda oynarsanız . sizde başka sıkıntı varmı peki rahatsız olduğunuz.
  7. D

Ben giriş yapmadan girdim bende sorun yok sendeki yazılımsal bir sorundur.bios güncellemesi yaptın mı peki ? 1706974989 Yaptığınız bu işlemlerin videosu varmı yaparsanız çoğu kişinin işine yarar bence.
  8. D

Bende de var aynı bölgede biraz daha az olabilir ışık sızması.zaten yabancı sitelerde aynı durumlar mevcut.kronik değil ama yapamıyorlar 10 sene önce aldığım oyuncu laptopda da aynı durum vardı.akıcılık olarak dersen çok sorun etmedim bana rahatsızlık vermedi.dediğin şeyi anlıyorum tak tak...
  9. D

Arkadaşlar bende aranıza i9 modeliyle aranıza katıldım pubg mobil emilatörde yine fps düşüşü oluyor normal mi bu güçte bir makina için.aslında arkadasın dedikleri voltaj düşürme mantıklımı yapan başka arkadaslar var mı? 1706365842 Arkadaşlar ek olarak bios güncellemesi yaptınız mı
Geri