Arama sonuçları: *

• Users: xdpp
  • Order by date
  1. X

FIFA da oyunumu daha üst seviyelere çıkarabilirim ?

15 yaşındayım 2021'den beri FIFA 21, 23,24 ve şimdi de 25 serisindeyim küçükken pek anlamadığım icin yarı Pro veya acemideydim ilerleyince profesyonel ve dünya klası olarak değişti oynadığım zorluk şu an dünya klası ve seçkin zorluk arasında gidip geliyorum defans oyunumda oynadığım kişilerin...
  2. X

Ryzen 5 7500F işlemcili POWERCOLOR RX7800XT ekran kartlı sistem nasıl ?

gaming gen e pek güvenemedim hem İncehesap ın müşteri hizmetleri ve ilgilili olmaları kat ve kat önde
  3. X

incehesapta monitör ü çıkarınca 35 bin oluyor tek fark ekran kartı powercolor
  4. X

ekran kartından memnunmusun buarada valorant fivem gibi oyunlar oynuyorsan kaç fps veriyor
  5. X

sizce bu sistem alınır mı? 200hz monitör dahil bana çok mantıklı geldi sizce alınır mı? ?
  6. X

Çözüldü✓ RX 7800 XT Ekran kartlı Ryzen™5 5600X işlemcili sistem nasıl ?

Sizce bu sistem alınır mı? sadece oyun için alacağım işlemci belki biraz yükseltilebilir gibi geliyor
  7. X

Yardım Technopat a giremiyorum

ayrıca sistemini gördümde memnunmusun fivemm veya valorant gibi oyunlar oynuyorsan kaç fps görüyorsun yaklasık
  8. X

Netflix Dizi-Film Önerisi

türk dizi arıyorsan yeni ASAF çıktı çok güzel gece 1 de başladım saat 5 ancak farkettim çok akıcı bir dizi bugün devam edicem tekrar
  9. X

Yardım Technopat a giremiyorum

Technopat a hiç bir şekilde giremiyorum opera google edge hiçbiri girmiyor turkcell markalı internet kullanıyorum hiç bir şekilde girmiyor ama 1 kere şansa girdi onda da sadece anasayfa vardı herhangi bir soru bildirimleere falan bakılmıyordu
  10. X

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600X işlemcili GIGABYTE Radeon RX 7700 XT ekran kartlı sistem nasıl?

sizce bu sistem alınır mı? rx 7800xtx stoklarda bitmiş diye ekleyemedim ocak ayını bekliyorum gelirse 7800xtx ekleyip alacağım sadece oyun için kullanacağım sizce nasıl ? itopya vatan veya ince hesaptan alacağım gainward 4080s falan derseniz düşünmüyorum oyun için alacağım için amd düşünüyorum
  11. X

İntel i7 14700 işlemcili RTX 4070 Super Wındforce ekran kartlı sistem nasıldır ?

vatanda tanıdığım var belki fiyat için falanda yardımcı oluy diye ilk tercihim vatan ama İncehesap daha mantıklı geliyor
  12. X

İntel i7 14700 işlemcili RTX 4070 Super Wındforce ekran kartlı sistem nasıldır ?

peki bu sistem nasıl sizce kasa ve 750w güç kaynağı dahil bu fiyata
  13. X

peki düşündüğüm sistem iyi mi? bu attığınız sistemleride düşüneceğim biraz
  14. X

Sizce bu sistem alınır mı? aynı sistem gaminggentr de 73 bin tl normalde normalde amd düşünmüyodum ama amd işlemci sayısı biraz az vatanda size sormak istedim sizce alınır mı? bu sistem 1734717020 14700F olacaktı
  15. X

GIGABYTE RTX 4070 SUPER alınır mı? ?

asus msı gıgabayte dışında ekran kartı hiç düşünmüyorum ekran kartı yanan arkadaşlarım ve gördüğüm insanlar var ınno markasınıda ilkdefa duydum dandik bir plastikten ibaret gibi duruyor ondan oyle dedim üstte
  16. X

yanma garanti diyosun yani
  17. X

sizce bu ekran kartı alınır mı? işlemci amd ryzen 5 7500f olacak bu modeli çok ses çıkartıyor diyorlar doğrumu ? ayrıca diğer markaların 4070 super lerinden daha düşükmü performans veriyor çünkü çok eleştirlmiş kararsız kaldım
  18. X

AMD RYZEN 5 7500F işlemcili RTX 4070 SUPER ekran kartlı bu sistem alınır mı? ?

ocak ayında alacağım dediğiniz gibi 5070 i bekliip fiyat durumuna göre alacağım eğer 5070 almazsam attığınız İncehesap sistemini 4080e yükseltip alacağım gaınward umarım sıkıntı çıkarmaz
  19. X

AMD RYZEN 5 7500F işlemcili RTX 4070 SUPER ekran kartlı bu sistem alınır mı? ?

Sizce bu sistem alınır mı? başka forumlarda 7500f önerildi ı gıgabyte tasarımı hoşuma gitmedi çok aslında 3 fanlı modeli kararsız kaldım ancak ocak ayı gibi bu sistemi almayı düşünüyorum
Geri