Arama sonuçları: *

• Users: rtecx
  • Order by date
  1. R

Discord profil fotoları gözükmüyor

Merhabalar Discord'da profil ve sunucu fotoğrafları gözükmüyor çözüm nedir?
  2. R

Valo oyuncusuna fps oyun önerisi

Yok teşekkürler steam pubg'yi tercih ederim. Ve takımlı oyunları sevsem de Pubg'yi solo daha çok seviyorum. Bazen arkadaşlarımla oynardım o da çok eskiden şuan Pubg yok silmiştim. 1706383929 Herkesin yorumları için çok teşekkürler Cs2 indireceğim ethernet aldığımda Pubg indireceğim bunlarla...
  3. R

Pubgm dediğiniz mobil olanı mı? İyi bir telefonum yok alınacak ama alınsa telefon ve tabletten silah oyunu oynayanları anlayamıyorum çok zor ve oynayabilsem de sarmıyo.
  4. R

Cs2nin grafikleri bana abartı böyle silahlı oyunlar için abartı bence.
  5. R

Galiba bir süre cs2 oynayacağım ama rank sistemi olan bir oyun arıyor olacağım teşekkürler.
  6. R

Söylediğin oyunlardan cs2'yi biliyorum ama para vermek istemediğimden dolayı ranka ereşemiyorum ve daha çok böyle ranklı oyunları tercih ediyorum. Söylediğiniz diğer oyunlar da böyle mi? 1706382553 Bu oyunlarda rank sistemi var mıdır? Cs2 için para gerekiyor ondan dolayı tercih etmiyorum...
  7. R

Öncelikle merhabalar iyi günler. Valorant oyununu sesli sohbet bug'undan dolayı sildim ve indirecekken gerçekten bu oyunu indirmeli miyim diye kendime sordum, ve başka oyun olabileceğini düşünüp size sordum, oyun öneriniz var mı?
  8. R

Discord profil fotoğrafları gözükmüyor

Bu konuyu canlandırmak için yazıyorum bu sorun bende de var 1 haftadır, çözüme ulaşılamadı mı hâlâ konu?
Geri