Arama sonuçları: *

1. A

4060 ti sistem açılırken kapanma

Merhaba. Topladığım sistem 2 aylık her türlü oyunu sıkıntısız oynadım bugün böyle bir sorun ile karşılaştım. Birkaç hafta önce elektrikler gitmişti PC açıkken 2 3 kere oldu akım koruyucum var ondan olduğunu sanmıyorum. Dün bilgisayarı prizde unuttum sabah açtığımda bununla karşılaştım. Öğlen...
  2. A

Battlefield 5 haritada kasma sorunu

Dx11de oynuyorum hocam future frame rending kapalı
  3. A

Battlefield 5 kasıyor

"Future Frame Rending" bu ayari aktifleştirip dx12yi kapatır misiniz Drop yiyorsanız oynarken sebebi dx12
  4. A

Battlefield 5 haritada kasma sorunu

Merhaba arkadaşlar 4060 ti ile her haritada ultrada 130 180 fps arası gelen oyun operation underground haritasında 100 fpsi zor görüyor maşallah bunun sebebi ne olabilir oyunun optimizasyonumu yoksa haritada mi bi sıkıntı var en iyi aksiyon orda döndüğü için genelde hep orada oynamak istiyorum...
  5. A

Amerika'ya gitmek istiyorum

Merhaba an itibarıyla 15 yaşına girdim ve Amerika'ya gitmek istiyorum 9.sınıfım yes programı ile Amerika'ya gitmek istiyorum fakat ailem izin vermiyor bunun için daha çok küçük olduğumu düşünüyorlar ama ben hayatımı kurtarmak istiyorum ve hayallerimden vazgeçmeyeceğim liseyi Amerika'da okumak en...
  6. A

Sanalda bilgilerin yayılması sorun yaratır mı?

Hocam olay 3 ay önce yaşanmıştı çocukla görüşmüyoruz zaten fakat beraber takildigimiz discord ortamındaki arkadaşlara falanda söylemiş gibi gözüküyor umarım discord gibi yerlerde bilgilerimi yaymaz
  7. A

Hocam garip bi çocuk işte bende öyuzden korkuyorum evime gelip aileme bana zarar verir mi diye çocuk 11. Sınıf bu arada
  8. A

Hocam bu sorunu hiç olaysız bu çocuğun bana zarar veremeyeceği benimde ona vermeyeceğim kısa yoldan çözemez miyim olaysız sessizce ailem haberdar olsun istemiyorum can sıkıcı bi durum biraz
  9. A

Hocam çocuk evime okuluma falan gelirse napicam arkadaşlarıyla onlarlada aramız bozuk hocam aramız iyiyken kendisi yollamıştı
  10. A

Sanalda bir tane velet panelden adresimi T.C.'mi bulmuş e okulumdan fotoğraf atıyor. Çocukla aynı şehirde yaşamadığım için bir şey yapamıyorum, ailem haberi yok. Çocuk 16 yasinda benim korkum evime gelip aileme ya da bana zarar verebilir mi? Çocukla önceden kavgaliyiz onun da bende her şeyi var...
Geri