Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim PTT AVM RYZEN 5 5600 3600TL

Aynı sorun bende de oldu
  2. M

A101 Realme 10 Vergi İadesine Girer Mi?

Ücretler geç yatacak gibi görünüyor. Devletin mağdur edeceğini düşünmüyorum.
  3. M

A101 Realme 10 Vergi İadesine Girer Mi?

Merhaba, herkese iyi forumlar. Bugün A101'den Realme 10 alacaktım fakat kasiyer kafamı karıştırdı. Bu telefon vergi iadesine girmeyebilir dedi. (Üniversite öğrencisiyim.) Teknoloji destek kampanyasına başvuracağım. Telefon 8999 TL. Ben gireceğini düşünüyorum fakat sizlere de danışmak istedim. Bu...
  4. M

125cc Motor önerileri 0

2 hafta önce 80.500'e bayiden aldım. Ben de yeni duydum markayı YouTube'da baya bir videosu var. Servisleri de yaygın benim bildiğim kadarıyla. Parça sıkıntısı olabilir tam bir şey söyleyemem.
  5. M

125cc Motor önerileri 0

0 Tvs Raider 125 aldım. 380 km oldu memnumum henüz sorun yaşatmadı. Motor hem gösterişli hem de yüksek değil. Eğer bu tarzda bir motor istiyorsan öneriyorum.
  6. M

Bilgisayarım Kapalı Olmasına Rağmen Klavyeye Basınca Çalışıyor

Asus için şu var hocam. Bende de aynı sorun vardı. Ana kartım gigabyte ve önceki video ile çözmüştüm. Asus için aşağıdaki videoyu deneyebilirsin.
  7. M

Steam oyun ismim ne ?

Profil isminiz görünür.
  8. M

PC TOPLADIM MONİTÖR LAZIM BÜTÇE KISITLI YARDIM

https://www.incehesap.com/msi-pro-mp251-24-5-1920x1080-1ms-100hz-ips-anti-glare-full-hd-monitor-fiyati-68005/ Tam 2999 TL oldu. 1706900687 İndirim haberlerine Sıcak fırsatlar kategorisinden ulaşabilirsin. İnce Hesap her cuma akşamı indirim yapıyor. Diğer siteleri bilmiyorum maalesef.
  9. M

Akakçe en ucuz ve 0 ürünlerin pazar yerlerini sıralıyor. En ucuzu en üstte oluyor. Yani Akakçe satış yapmıyor.
  10. M

RAM ALICAM YETERLİ Mİ

En ucuz bunlar var ama güvenilir e-ticaret sitelerinden alacaksanız biraz pahalı duruyor...
  11. M

1 aydır kullanıyorum güzel monitör. Saat 22.00'de İnce Hesap'ta indirime girecek. Oraya da bakmanızı öneriyorum...
  12. M

İlk ekran kartınız hangi marka-model❓️

Çocukluğumun ekran kartıydı. 10 yıl civarında kullandım. İlk olarak Nfs Underground 2 oynamıştım. Sonra GTA 3, Vice City, San Andreas oynamıştım.
  13. M

İlk ekran kartınız hangi marka-model❓️

Msi Ati Radeon HD 3450 512 MB
  14. M

Ramde soğutuculu yazıyor ne demek?

⬆️ Soğutucusuz Ram ⬆️ Soğutuculu Ram Farkı: Üzerindeki metal plaka. Soğutuculu olması daha iyi olur.
  15. M

Ösym Fotoğraf Hk.

Ben geçen sene sınava girdim. Yks başvurusundan sonra ehliyet aldım. O sırada kimliği de değiştirdim. Yks giriş kağıdında 14. yaş fotoğrafım vardı. Kimlikte 18. yaş fotoğrafım vardı. Görevliye bunu da söyledim hiç bir şey olamaz aynı kişisin dedi. Devam ettim. Bana sorun çıkarmamıştı.
  16. M

Microsoft stor da rd2 indirmi.

Instagram sayfalarının yorumlarında Xbox konsolları için olduğu yazıyordu.
  17. M

KAÇ SSD TAKABİLİRİM?

4 tane de sağ altta sata3 portu var. Eğer PSU'da SSD için besleme girişi varsa. 4 tane sata ssd takılabilir. Sata3 portuna hem HDD hem de sata ssd takılabilir.
  18. M

300 WATTLIK PSU GTX 750 Ti için yeterlimi?

Google'ye PSU calculator yazıp arama yaptım ve çıkan siteden sisteminizi yazdım 266w güç tüketeceğini söylüyor. Psu'nuzun yeteceğini düşünüyorum. Daha bilgili kişiler de yardımcı olacaktır.
  19. M

300 WATTLIK PSU GTX 750 Ti için yeterlimi?

Ben de aynı şekilde 300w ile 2 ay kullandım hiç bir sorun çıkarmadı. Pin ile güç istemediği için yeteceğini düşünüyorum. Güvenemeyip 550w psu'ya geçtim. Daha sonra ekran kartını falan da yenileme fırsatım oldu.
Geri