Arama sonuçları: *

1. kadirpolatt

Çözüldü✓ mld m500 1tb aygıt yöneticisinde ve biosda gozukuyor ancak kullanamiyorum

emre hocam cok tesekkurler inanin bana gunlerdir birsuru yabanci ve turk forumlarda arastirma yapiyorum bu dediginizi ilk kez duydum ve ise yaradi cok tesekkurler
  2. kadirpolatt

Çözüldü✓ mld m500 1tb aygıt yöneticisinde ve biosda gozukuyor ancak kullanamiyorum

tek m2 girişi var maalesef :( çaban için teşekkürler
  3. kadirpolatt

yalnız hocam aygıt yöneticisinde ve biosta gözüküyor disk benim sorunum ssd bilgisayar tarafından çalıştırılıyor ancak windowsta kullanamıyorum ve ssdye dokundugum zaman hafif bi ısı da hissedebiliyorum ve dedigim gibi w11 den w10 a çevirdigimde kayboldu
  4. kadirpolatt

bende ayrılmamış olarak gözükmüyor siyah dedigin bölüm yok kisacası :(
  5. kadirpolatt

bilgisayari aldigimda win10 du otomatik w11 yükseltmesi yaptı bende tekrar w10 format attım yanlışlıkla harddiske kurdum windowsu ama daha sonra ssdnin gözükmediğini farkettim 1 haftadır yabancı kaynaklardan gördügüm 5 6 farklı seyi denedim ancak basarılı olamadım 3.formati attim az once hala...
Top Bottom