Arama sonuçları: *

1. Lejant

2000- 3500 TL Arası Bilgisayar İçin Mikrofon Önerisi

Merhabalar, Arkadaşıma hediye olarak yaklaşık 2.000 TL ila 3.500 TL aralığında bir mikrofon arıyorum. Kullanım amacım genellikle YouTube içerik üretimi ve Karaoke için kullanılacak. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  2. Lejant

Büyük el için kablosuz fare önerisi

Uzun süreli kullanımda elini rahatsız ediyor mu? Şimdiye kadar bir sorun yaşadın mı? Delikli yapısı bir sorun oluşturur mu? (Daha önce delikli mouse kullanmadım.)
  3. Lejant

Teşekkür ederim. Pwnage olan modeli almayı düşünecem.
  4. Lejant

Attığınız modelleri inceledim. Pwnage olan olabilir. Ancak Razer DeathAdder Essential 127mm olmasına rağmen küçük geliyor. 5000 Türk Lirasına civarında 13 cm ve üzeri mouse bulunabilir mi?
  5. Lejant

Avuç içimin başlangıcından orta parmak ucuma kadar olan mesafe 20 cm. Şu anda elimdeki mouse küçük olduğu için yarı claw, yarı palm tarzı bir tutuş kullanıyorum ancak bu hiç rahat gelmiyor. Full palm grip bir mouse benim için çok daha konforlu olur diye düşünüyorum. Ayrıca kablosuz olmasını da...
  6. Lejant

Ryzen 5 1600 AF işlemci, RX 5700 XT kartlı dizdiğim sistem nasıl?

2. el 3500 TL + Param güvendeli buldum.
  7. Lejant

Ryzen 5 1600 AF işlemci, RX 5700 XT kartlı dizdiğim sistem nasıl?

Sistem uzay montajdır. 9300 TL ye dizdim. İleride Ryzen 5 5600 işlemci ve Dark Diamond Pro Mesh almayı planlıyorum. İlk önce değiştirmemi önerdiğiniz bir şey var mı? * Anakart: MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC mATX * İşlemci: Ryzen 5 1600 AF Altı Çekirdek 3.20 GHz * Ekran Kartı: XFX Radeon...
  8. Lejant

Yardım Bu Corsair ram alınır mı

Güzel üründür. Tavsiye ederim.
  9. Lejant

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır ?

Hırsızlıktır. Ben paramın yettiği kadar oyun alıyorum. Alamıyorsam oynamıyorum. Herkes bu görüşü destekleyecek diye bir durum yok. Adam oynamak istiyorsa ve bu yönteme başvuruyorsa bir şey diyemem. Ben istediğim halde oynayamadığım çok oyun var. Özellikle bu işle uğraşan veya benim gibi çizimle...
  10. Lejant

Oyun ekibim için arkadaş topluyorum

Diğer oyunlarda varda beni pek sarmıyor. Yanlış anlamayın. Oynarım. Muhabbet vs. için gelirim gene. Severim bu tür ortamları.
  11. Lejant

Oyun ekibim için arkadaş topluyorum

Minecraft için gelirim. Dc: lejant
  12. Lejant

Hangi Gamepedi almalıyım

Yaklaşık olarak 1 ay civarı bir süredir kullanıyorum.
  13. Lejant

Hangi Gamepedi almalıyım

8BitDo Ultimate C alabilirsiniz. Ben memnunum.
  14. Lejant

Masaüstü düzeniniz nasıl ?

Görev çubuğunu solda ve gizlide kullanmak benim için daha rahat. Ayrıca kenardaki siyahlıkları, simgeleri koymak için ayırdım. Pratik olması benim için daha iyi.
  15. Lejant

Diablo 4 ana hikaye bitti şimdi ne yapmalıyım?

Selam Dostum, Senin gibi bir arkadaş daha var oda sadece hikaye bitirmiş. Onunlada bugün tanıştım. Bize katılabilirsin. DC:lejant (ben eski diabloculardanım öğretiyorum ona.)
Geri