Arama sonuçları: *

1. 1000RR

Cpu %100 kullanılıyor sorunu

Şöyle ki Kullanıma şu ana kadad bakmadım yeni fark ettim ayrıca işlemci normalde çok sıcak olmazdı sistem boşta bile 85 gösteriyor ayrıca bios sıfırlama yapmayı ve sonrasındaki adımları bilmiyorum anlatırsan yapabilirim.
  2. 1000RR

Yetkili serviste son sürüm bios yüklendi.
  3. 1000RR

Bu bilgisayarı aldığım günden beri çeşit çeşit sorun yaşadım hepsi de basit yazılım hatalarından ibaret çıktı ve düzeltildi şu an görev yöneticisi ve amd'nin adrenaline yazılımında işlemci boşta 100 görünüyor sıcaklık ise 85 görünüyor ancak cs girdiğim zaman her şey ultrada olsa bile 200+ fps...
  4. 1000RR

Çözüldü✓ MSI A520M-A Pro Bios Sorunu

En uygun zamanda deneyeceğim reis ama bir sorum olacak bu işlemi yaparken akım olmayacak ve sadece bios pili ile sahte akım mı oluşturacağız pinlere temas ederek ve pinlere ne değdireceğim?
  5. 1000RR

Çözüldü✓ MSI A520M-A Pro Bios Sorunu

Bilgisayarımın dragon center üzerindeki bios ve yonga seti güncellemelerini denetlemek istedim çünkü işlemciyi güncellemem gerekiyordu girdim ve otomatik olarak karşıma yonga seti ve chipset geldi bastım indirdim ardından bios güncellemeye başladım siyah ekrana geçti ve kaldı 2 dk bekledim ve o...
  6. 1000RR

Çözüldü✓ Rx6700 Driver problemi

4060 alacakken son anda Rx6700 gibi bir canavarı aldım ve 4060 8Gb olduğundan yetersiz geldi ve bunu aldım. Şu an driver yüzünden ekran gidiyor ve yeniden başlatıp driver kurmak zorunda kalıyorum. Düzelttim aslında 2 gündür hiç olmadı ama tekrar olursa en stabil sürüm nedir bilen varsa link...
  7. 1000RR

CS2 Grafikleri/Mouse ayarları + Viewmodel

1-) CS2 Her şey full+ Kaliteye alında 200+ fps alıyorum sizce bu sisteme zararlı mı? Ya da Drop yeme ihtimali var mıdır 2-)Mouse ayarları Düşük hassasiyet olunca haşırt diye hsyi çakıp adamları alıyorum ancak reflex atamıyorum yani arkamı dönemiyorum hatta panikle 2 kez çevirirken mouse...
  8. 1000RR

4060 8Gb 5600x Yeterli mi?

Monitör fiyatı 6k dostum fazla kazık gibi geldi tuf gaming daha güvenilir ona bakayım
  9. 1000RR

E sistem öner o zaman reis 🤠
  10. 1000RR

Haftaya pazartesi topladığım sistemi almaya gidiyorum ekran kartı ve işlemci başlıkta yazdığı gibi. 16 gb ram var ramler 3200MHz CL16 olacak anakart olarak ne almalıyım bilmiyorum soğutucu zaten mevcut deniyor sizce nasıl? bütçem 30K monitör olarak Tn panel 165Hz 0.5 ms bir şey buldum hepsi...
Geri