Arama sonuçları: *

1. Darfex

Steam'a bişeyler oldu

umarım bant daraltması felan değildir hocam.
  2. Darfex

Steam'a bişeyler oldu

bant daraltması felan mı geldi? arkadaşlar ile sesteydik bir anda gitti. şuan internete bağlanmıyor.
  3. Darfex

Gta 6 için hangi PlayStation alınmalı?

Bütçeyi 1 ay daha geç alsam ayarlarım hocam, bende aynı düşünüyorum. Teşekkürler.
  4. Darfex

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Oyunu monitörümde 1080p olarak oynayacağım, aklımı en çok karıştıran da bu. Belki ps5 slim 1080p 60fps açar diye aklım karşıtı, aralarındaki fark da boru değil malesef. Ama konsolu üniversite dönemimde de kullanmayı düşünüyorum. Yani uzun ömürlü...
  5. Darfex

2 cihazında açacağını biliyorum fakat 60 fps oynamak istiyorum, ayrıca aralarındaki fiyat farkı 15 bin tl hocam o yüzen bu kadar düşündüm zaten 5 felan olsa pro alıp geçerdim. 1770662430 Hocam aklıma geldi. Fakat büyük ihtimalle çıkması 2027 yi bulacak, ve türkiyede ilk yıllar karaborsa düşer...
  6. Darfex

Arkadaşlar gta6 nın pc ye çıkmasını bekleyecektim, fakat 27-28 eğitim sezonu yks senem ondan dolayı çıktığı gibi oynamak istiyorum. Sizce gta 6 için ps5 almaya değer mi? Değerse de ne almalıyım? Pro alabilirim ama 1080 p de slim 60fps açarsa hiç almayayım.
  7. Darfex

Fantech Shooter 3 bağlanmıyor

Hocam Ürünü iade için istediler gönderdim denedik sıkıntı yok diyerek geri gönderdiler. 14 günlük cayma hakkı için tüketici hakem heyeti ile iletişime geçeceğim. Katalogdakiler de soruna çözüm olmadı malesef.
  8. Darfex

Fantech Shooter 3 bağlanmıyor

ürünü yeni aldım ürünü ilk açtığımda ışık sol altta yanıyor kabloluda sağda yanıyordu ve çalışıyordu ama şuan o da sorun yaratmaya başladı. kablosuz direkt olmuyor ışık her açtığımda D inputta kalıyor ve çalışmıyor. ürünü iadeye gönderdim sorun yok deyip geri verdiler fakat çalışmıyor.
  9. Darfex

Fantech shooter 3 bağlanamıyor

kolu dün aldım pc ye bağlamaya çalıştığımda ilk ortadaki tuşa basınca ışık sağda yanıyor sonra sol alta geçiyor ama kol çalışmıyor modu nasıl değiştirebilirim?
  10. Darfex

Klavyemde alt ile windows tuşu yer değiştirdi

klavyem MAD68 HE alt ile windows tuşu yer değiştirdi.@ koymak için bile kopyalamam gerekiyor. Nasıl düzeltebilirim?
  11. Darfex

RDR2 paramı nereye saklayabilirim?

Şaka yapıyorsun hocam ben de paramı keyfine saklayacaktım.
  12. Darfex

teşekkür ederim hocam
  13. Darfex

hocam şerife teslim olunca kurtulabiliyorum diye biliyorum 1763025485 tamamdır hocam teşekkürler
  14. Darfex

oyunun başlarındayım 260 dolar param var başımdaki ödül için teslim olacağım parayı koyabileceğim biryer var mı
  15. Darfex

Fortnite Bağlantı hatası

Arkadaşımla oynamaya çalıştığımızda sürekli bağlantı hatası sorunu alıyoruz ikimiz de oyunu silip yükledik ama düzelmedi ikimiz de solo girdiğimizde bir sorun yok ama beraber girince olmuyor.
  16. Darfex

Fc 25 yetenek avcıları oyuncu bulmuyor

Hocam bildiğiniz sistem kurulsa bile oyuncu bulmuyorlar sadece belli oyuncu varsa rating öğrenebiliyorum
  17. Darfex

O nasıl oluyor hocam nasıl ödeyeceğim?
  18. Darfex

Premier leauge e çıkınca yetenek avcıları oyuncu bulmayı bıraktı. Yerlerini değiştiriyorum veya geri çağırıp tekrar gönderiyorum yinede olmuyor.
  19. Darfex

Atk Mercury dışı kulaklık önerisi

mchose v9 pro çok öneriliyor kullanan var mı acaba?
  20. Darfex

Atk Mercury dışı kulaklık önerisi

2 aya yakın bir süre Mercury kullandım bugün iskeleti çatladı sanırım para iadesi varmış iadeyi alırsam hangi kulaklığı almalıyım? bütçem 2-3k arası
Geri