Arama sonuçları: *

1. Gernasch

MMO ve FPS Oyunları için DDR4/DDR5 Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar. Bizim bir arkadaş yayın işine girişmek istedi. Canı sıkılınca video çekip youtube’a atacakmış arada kickten yayın açayım diyor. Yayın ve video ile uğraşmazsam da grind yapıp slot keserim diyor. Hikaye tabanlı oyunlar oynamam diyor. 1080p ayarlarda yüksek grafik ve fps değeri...
  2. Gernasch

4-5k bütçe ile kulak içi kulaklık

Jlab go air pop + tek seçimim olur 9 saat şarjı var.
  3. Gernasch

Yardım 55 İnç Hangi Televizyonu Almalıyım?

Tcl p755 bakabilirsiniz
  4. Gernasch

Yayın İçin 2.PC İçin Yardım

Onu gördüm ama rengi griye çok çalıyor diye almadım. Eğer tabi bahsettiğim o ise. Not: şimdi baktım. Ben kartı yakından incelememişim şimdi farkettim beyaz olduğunu teşekkür ederim.
  5. Gernasch

Teşekkür ederim dostum umarım tez vakitte toplarsın. Bende kendime aynı kasanın siyahını toplamayı planlıyorum. Siyah beyaz couple gaming room planım var.
  6. Gernasch

Teşekkür ederim. İlk başta acaba zorlanır mı diye düşündüm açıkcası ama bende uğraşmak istemiyorum. Onun yerine sistemi güçlendiririm dedim ama uzun bir süre bu sistem götürür. 60kyı şuan odaya harcamayı planlıyorum senin yorumundan sonra. Tcl 55” tv, tv sehpası ve ektorp 3’lü koltuk alıp. Birde...
  7. Gernasch

Merhaba arkadaşlar. Eşim yayın yapmaya başlayacak. Kendisine 2K için beyaz Gaming sistem hazırladım. Ayrıca 2. bir PC'den yayın yapması için sistem toplayacağım. Fiyat konusunda sıkıntım yok ama gereksiz para harcamak istemem tabii ki. Maksimum çıkmak istediğim bütçe 60.000.-TL. Önerilerinizi...
  8. Gernasch

Aester and Gernasch Outfits 3.0 (Sunlight)

Merhaba arkadaşlar yeni bir seriye başlıyorum. Günlük veya haftalık olarak kıyafet kombinlerini paylaşacağım. En iyi ben bilirimden çok sizlerin ve kız arkadaşlarınızın kullanabileceği kolajlar paylaşacağım. Aster kadınlar, Gernasch ise erkeklere göre kombinlenmiş. Birebir yerine muadillerini...
  9. Gernasch

Aester and Gernasch Outfits 1.0 (Coffee&Anime)

Ben genel olarak koyu tonları tercih ediyorum cildime yüzüme ve saç rengime giden renkler genelde onlar oluyor. Kız arkadaşım benden daha hayat canlısı olduğundan onun açık tonlar giymesi bizi asi grunge ergenler gibi görünmemizi engelliyor kfjfkfjf 1706691500
  10. Gernasch

Aester and Gernasch Outfits 2.0 (French Toast)

Merhaba arkadaşlar yeni bir seriye başlıyorum. Günlük veya haftalık olarak kıyafet kombinlerini paylaşacağım. En iyi ben bilirimden çok sizlerin ve kız arkadaşlarınızın kullanabileceği kolajlar paylaşacağım. Aster kadınlar, Gernasch ise erkeklere göre kombinlenmiş. Birebir yerine muadillerini...
  11. Gernasch

Aester and Gernasch Outfits 1.0 (Coffee&Anime)

Geri