Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Araba vitesi 3 e atarken 1 algılıyor.

dediğin gibi oldu adam tekrar taktı para almadı. Yardımın için teşekkür ederim .
  2. S

Baskı balata değiştirdiğim ustaya mı
  3. S

Dostlar Merhaba. Ford focus marka (2000 model manuel) aracımız yoldayken araba 3.vitese atınca 1.vites algılıyor. Aynı zamanda R ye de geçmiyor.Araba kapalı durumdayken vitesi sağ üstte 5 e atınca bile ortaya geliyor,sol üstte 1 atınca yine ortada gibi. sanki alt tabakası kaymış şekilde. Yazıyla...
  4. S

Fiat Palio 1.6 hl weekend 2001 model araba

Araba tavanı kaplama çıkabiliyor. Kaplama sebebi adam reklamcıymış hoş duruyor diye yaptırdım dedi. Dediğin kabarıklıkları reelde görmedik. babam adam motor iyi diyor ekspertize para veremem diyor iyi bi tartışık ondan dolayı. Onun dışında bi sorun yok.
  5. S

kaportası güzel gidip gördük arabayı . Albealar çok fazla taksi çıkması olduğu için peder bek istemiyor. Lineada keza bütçe bandımızda iyisi pek yok onun için 400k yı gözden çıkarmak lazım
  6. S

Dostlar Merhaba araba almayı düşünüyoruz kafamızdaki ilanda bu fakat araba konusunda pek anlamıyoruz. Bilen varsa bu araba nası ve fiyatına göre iyi midir ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2001-model-klimali-tertemiz-aile-araci-1148523928/detay/
Geri