Arama sonuçları: *

1. K

Windows 10 dan 11 e geçişte ürün anahtarı otomatik aktif edilirmi?

Gtx 1660 Ti R5 5600 Asus b450m k2 16 gb ram
  2. K

Böyle bir uyarı çıkıyor. Ama hepsini karşılıyor sistemim. Flash lı kurulumda böyle olmaz zaten.
  3. K

Şuana kadar 4-5 kere format attım ve hepsinde ürün anahtarımı girmeden otomatik aktif oldu ve öyle kullandım. Şimdi 11 e geçmek istiyorum. Buda otomatik aktifleşirmi, yoksa anahtarımı öğrenmemmi lazım? Öğrenmem lazımsa nereden öğreneceğim?
  4. K

R5 5600 oyun testleri iyi mi?

Hocam bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Sistemi ben almadım. Babam hediye olarak aldı. Ayrıca 5600 sizin dediğiniz işlemciden bence daha iyi.
  5. K

Yapacak bir şey yok hocam😀 2 gün idare edeceğim
  6. K

Peki anakart ne olacak? Anakart içinde 3-4 bin tl masrafa girmek lazım. Anakartım intel uyumlu değil çünkü.
  7. K

Hocam ısınmaması, ve darboğaz olmaması için soğutucu gelene kadar Cpb yi kapattım. Ayrıca valoranttada hiç darboğaz yaşamadım. Yardımlarınız için teşekkürler😀
  8. K

Evet. 1706963886 Hocam gpu yükü ne kadar fazla olursa o kadar iyi diye biliyorum. Okuduğum bütün forumlarda öyle yazılmış. Ekran kartım Gtx 1660 ti
  9. K

Bu sonuçlara msı afterburner ile baktım. Gerçek sonuçları gösteriyor değilmi?
  10. K

Silikon kalitesi nedir? 1706962740 Zaten 2-3 güne kule tipi soğutucu alıcam.
  11. K

Şuanda stok soğutucu ile kullanıyorum. Aralıksız 2-3 saat valorant oynadım. Grafik ayarlarım orta. Sonuçlar aşağıda. Gpu yükü: %80-100 Gpu sıcaklığı: 55-65 Cpu yükü:%30-60 Cpu sıcaklığı: 55-65 Bu sonuçlar iyi midir??
  12. K

R5 5600 stok fan 94 derece

Hocam konu biraz eski ama olsun. Ayarı yaptıktan sonra sıcaklıkta düşüş oldumu?
  13. K

R5 5600 stok fan ile kullanılabilirmi?

1-2 hafta boyunca, içinden çıkan soğutucu fan ile kullanırsam sıkıntı olurmu? 2 hafta gibi bir süre sonra kule tipi soğutucu alacağım. Şuanda bütçem olmadığı için birtek işlemciyi alabildim. Fazla ısınırmı? 2 hafta sonra, soğutucu gelincede takabilirim işlemciyi.
  14. K

Teknobiyotik güvenilir mi??

Hocam attığınız fan zaten 1000 liraya yakın. Aynı fiyata geliyor😀
  15. K

Evet. O yüzden teknobiyotikten baktım. indirim olduğu için. Ama ilk defa sitenin ismini duyduğum için sorayım dedim
  16. K

Hocam kutusuz almak istemiyorum. Çünkü ne garantisi olacak, nede fanı.
  17. K

Ryzen 5 5600 4200 tl. Diğer sitelerde ise 5000 tl falan. İlave olarak termal macunda alacağım için en ucuz olanı almak istiyorum. Bu site güvenilir mi?? www.teknobiyotik.com
Geri