Arama sonuçları: *

1. surqqeon

Yardım Lenovo R25İ-30 Adaptive Sync

Tamamdır çok teşekkür ederim.
  2. surqqeon

Resimdeki gibi hocam şuan autoda AMD freesync permium secili diğer secenek ise yok seçeneği. Resimdeki gibi olduğu zaman g sync açık mıdır?
  3. surqqeon

Hocam aynı şekilde monitörü alıp dp ile bağladım monitör seçeneklerinde sadece freesync premium var g sync dıye secenek yok. G sync acık mı nasıl anlayabilirim?
  4. surqqeon

Sisteme ram eklemesi yapıldıktan sonra bios ayarı gerekir mi?

Merhabalar sistemimde 1x16 gb 5200 mhz ram var. Ekstra olarak aynı markanın aynı frekans değerindeki birebir aynı ramini satın aldım. 2x16 şeklinde sisteme takacağım fakat bios ayarlarına dair hiç bilgim yok. Yeni rami taktıktan sonra herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu? Not: Bilgisayarımı...
  5. surqqeon

Oyuncu monitör önerisi

Önerin için teşekkür ederim. LENOVO LEGION R25I-30 hakkında bilgin var mı?
  6. surqqeon

Çözüldü✓ Bu hazır sistem hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?

Hocam çok teşekkür ederim değerli bilgiler için. Dediğiniz doğrultuda sistemi topladım. Hayırlısıyla sağ salim gelir inşallah.
  7. surqqeon

Oyuncu monitör önerisi

Herkese merhabalar olabildiğince fiyat performans monitör arıyorum. Bütçemi mümkün mertebe düşük tutmam lazım fakat maksimum 5k civarında bütçem var. 5k'dan daha ucuza kapatabilirsem benim için daha iyi olur. İki model baktım çok bilgim yok o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. 1-...
  8. surqqeon

Sizin yazdıklarınızdan sonra 2. önerdiğiniz 7500F'li sistem daha mantıklı geldi. Birkaç sorum daha olacaktı. Yardım edebilirseniz çok memnun olurum. 1-Bu sistemde sıvı soğutmaya ihtiyaç olur mu? 2- 7600 işemci ile 7500F arasında 500 Tl fark var 7600 almak mı daha mantıklı olur? 3-...
  9. surqqeon

4060Ti veya 4060 ekran kartlı ryzen işlemcili sistem önerebilir misiniz

Herkese merhaba 4060Ti veya 4060 ekran kartlı işlemci olarak ryzen işlemcili gaming pc önerebilir misiniz? Bütçe olarak maksimum 30bin TL ayırabiliyorum.
  10. surqqeon

https://www.gaming.gen.tr/urun/382064/gaming-4060ti-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Merhabalar bu hazır sistem sizce alınır mı? Daha iyi bir alternatif var mı? Bu sistem alınırsa eğer hangi özelleştirmeleri önerirsiniz...
  11. surqqeon

Çözüldü✓ 30 bin - 40 bin TL arası Oyuncu laptop önerisi

Önerilerin için teşekkür ederim. Diğer konuları da okuduğumda herkesin hp victus önerdiğini gördüm sence büyük ekrandan vazgeçip hp victus mu almalıyım? Gigabyte için kötü eleştiriler gördüm. Monster ise şuan ki bilgisayarım zaten monster ve 30 40k gibi bir parayı monstera vermek istemiyorum...
  12. surqqeon

Çözüldü✓ 30 bin - 40 bin TL arası Oyuncu laptop önerisi

Merhabalar, 30-40 bin tl bandında oyuncu laptopu almak istiyorum fakat hangi markanın hangi modelini tercih etmeliyim bilmiyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Laptoptan istediğim özellikler büyük ekranlı olması şuanda kullanmakta olduğum 6 yıllık laptopum 17.3 inc ve oldukça memnunum. 15.6...
Geri