Arama sonuçları: *

1. L

Asusun 180 hertz monitörünü aldım iyi mi?

Aldım suanda kullanıyorum saglam monitör ghosting yok ışık süzmesi sağ üstte cok az var ölü piksel yok
  2. L

VG249Q3A alınırımı ?

tamamadır aga sağolasın birazdan vercem siparişi 1706875915 masam küçük olduğu için 27 çok büyük gelir bana
  3. L

VG249Q3A alınırımı ?

arkadaslar indirime girmiş asus kendisi satıyo alınır mı? https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-freesync-ips-gaming-monitor-pm-HBC00004QLPHG?filtre=5&keywords=&ozellik=
  4. L

monitör aldım iade edebilirmiyim

agalar sa ben hepsiburadadan monitör aldım asus tuf serisi ama monitörde cok ghosting cıktıgı için iade ettim fakat dp kablosunun ve monitöre takılan vidaların ambalajlarını falan yırtıp atmıstım bide köpüğünde cok az bir yırtılma var iade olurmu sizde 1706718572 sizce*
  5. L

Monitörde Ghosting Varmı

tamam kanka eyw 1706615394 kanka internette sekmelerde bile aşşagı yukarı dogru inince gölgeler falan olusuyor
  6. L

Monitörde Ghosting Varmı

tamam kanka sağolasanız 1706615061 kanka köpüğünde çok küçük bir yırtılma oldu ama küçük sorun olurmu
  7. L

Monitörde Ghosting Varmı

trendyol herseyi var kanka hiçbirşeyi eksik değil sadece monitörü kutudan cıkardıgımız zaman monitörün sağ üst köşesinde bir kagıt vardı sanırım enerji tüketimiydi onu attım sadece sorun olurmu
  8. L

Monitörde Ghosting Varmı

edicem kankada bazı poşetleri vesayre ben çöpe attım ama genede kutulamayı basardım iade alırlarmı acaba ?
  9. L

Monitörde Ghosting Varmı

kanka bişey sorucam normal kullanırkende böyle internette gezerken sayfayı assagı indirdigimdede gölge bırakıyor problemi nedir o damı ghosting
  10. L

Monitörde Ghosting Varmı

va panel kanka bana 4kbütcem var güzel performans monitörler tavsiye edermisin
  11. L

Monitörde Ghosting Varmı

asus tuf gamıng vg24vq1b 23.8 165hz 1706612053 asus tuf gamıng vg24vq1b 23.8 165hz
  12. L

4000k bandında monitör önerisi

arkaşlar 4k bütce var güzel performans monitörler onerirseniz sevinirim
  13. L

Monitörde Ghosting Varmı

tamamdır sagol kanka iade ediyorum monitörü 1706611776 tamamdır kanka sagolasın iade ediyorum
  14. L

Monitörde Ghosting Varmı

Arkadaşlar Yeni Monitör Aldım Monitörde Ghosting Varmı Yokmu Bilmiyorum Yardım Ederseniz Sevinirim https://streamable.com/mshhls
  15. L

Monitörde Ghosting Nasıl Anlaşılır

varmı acaaba
  16. L

Monitörde Ghosting Nasıl Anlaşılır

Arkadaşşlar selam ben monitör aldım modelide asus tuf gamıng vg24vq1b 23.8 165hz monitörümde ghosting varmı yokmu nasıl bakacagım
Geri