Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ CS2 için hafif mouse önerisi

7k fiyata beast x den daha mantıklı bi tercih yok eloshapes üzerinden önceki mouseun ile karşılaştırarak boyut seçebilirsin
  2. F

ZOTAC 5080 SOLID CORE OC

harbi nasıl yapılıyor ben de yapayım
  3. F

Öneri F/P Klavye Arıyorum.

magger68 crave68 bakabilirsin bütçe biraz daha artarsa ev63 de olabilir
  4. F

🔥İndirim INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

zotac daha hoşuma gidiyor benim inno çok küçük geliyor 1773524003 paraf kampanya kullanacaksan 5080 normal alacaksan 5070ti daha mantıklı
  5. F

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR PARÇLARINDA %15 İNDİRİM

parafla alacaksan olabilir yoksa değmez
  6. F

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR PARÇLARINDA %15 İNDİRİM

5080 inno 59k ihtiyacı olan vatan paraf kampanyasıyla kaçırmasın
  7. F

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

hocam kodlar nereye geliyor nasıl başvurdun
  8. F

Vatan OEM Paket Parça İadesi Oluyor Mu?

yapanlar olmuştu önceden oluyor sanırım 5090lı sistem alıp içinden sadece kartı alıp kalan parçaları iade ettiler birkaç ay önce
  9. F

❌İndirim Bitti! Getir Büyük 12KG Ariel Deterjan 1TL

1 liraya aldık kaç lira iade alıcaz 50 kuruş mu :D
  10. F

kampanya herhalde
  11. F

Çözüldü✓ Hangi Klavyeyi Almalıyım ?

hocam ss logitech falan klavye kısmında çok geride kaldılar millet karbon fiber ya da alüminyum kasalı klavyeleri logi ile aynı paraya satıyor ve adamlar plastik kasa dandik switch kullanıyor sırf marka diye almamak lazım
  12. F

33000 e 5070 aldım sizce uygunmudur fiyatı

9070xt istemiyorsan o bütçede başka kart yok zaten 5070ti 43k minimum ho
  13. F

tercih meselesi ya sadece renkler farklı birebir aynı ürün zaten hangisi hoşuna gittiyse onu al sen kullanacaksın sonuçta ben değil :D
  14. F

switchleri hepsinin aynı düz versiyonunun keycapsleri ışık geçirmiyor şeffaf olan daha rahat okunur ayrıca full siyah kombinlemek daha rahat olur bütçe varsa taksitle alıyorsan bence full siyah olan daha iyi
  15. F

ev63 al kesinlikle attığın ürün yanına bile yaklaşamaz siyah renkli şeffaf keycapsli versiyonu da var bütçe biraz daha artarsa o daha hoş gözüküyor ayrıca idefix üzerinden alırsan türk telekom kuponuyla 300 lira daha ucuza geliyor 1773477989...
  16. F

Amazon aldığım ürünleri iptal ediyor

şifreni değiştir öncelikle sonra mh ile konuş iptal etmeyin diye alırken de kayıtlı kartları sil 3d secure ile satın al geçen anakart alırken aynı sorunu yaşadım mh ile konuştuktan 2-3 saat sonra çözüldü durum
  17. F

3 tane aldım teşekkürler 2 sene yıkarım artık
  18. F

Zotac 5080, vatan, 64.421 TL

evet ama düşmez bence daha
Geri