Arama sonuçları: *

1. F

Aula F87 Pro vs Ulu Games Howl 75

hikayeli oynuyorsan gerek yok tabi sesi hoşuna gideni yapıştır
  2. F

Aula F87 Pro vs Ulu Games Howl 75

howl75 manyetik olduğu için online oyunlarda çok daha iyi diğer yandan aulanın sesi daha hoş ama mekanik switch tercih meselesi tamamen
  3. F

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

olabilir ben geçen 600hz zowie aldım 280 geldi 2 haftadır paranın yatmasını bekliyorum ara ara yanlış ürün çıkabiliyor
  4. F

bu kartı 4. kez konuda görüyorum alan iade ediyor forumdan alan varsa bilgi verirse iyi olur ne sorunu varmış
  5. F

Öneri AMAZON DEPODAN ZOWİE MONİTÖR ALDIM

ben de geçen 540hz olanını aldım ama yeni gibiydi sorun çıkmadı xl2546x+ olanı satıyorum ankaradaysan anlaşırız belki ölü piksel falan yok
  6. F

CS2 FPS AYARLANMIYOR.

autoexec dosyasının içine fps_max 300 yazıp kaydettin mi oyunu tekrar açman gerekiyor
  7. F

CS2 FPS AYARLANMIYOR.

1767991156 metin belgesi olarak açacaksın istediğin konsol komutlarını buraya yazacaksın sonra da steamden cs2 sağ tık yapıp özellikleri açacaksın başlatma seçeneklerine autoexec.cfg yazacaksın bu kadar
  8. F

Asus Rog Azoth Nx alınır mı?

yazık parana alüminyum kasalı gateron jade prolu çok güzel klavyeler var
  9. F

CS2 FPS AYARLANMIYOR.

autoexec dosyası oluşturup onun içine yazman lazım sonrada onu oyun dosyalarına atıp oyun başlatma seçeceklerinden exec autoexec yazman lazım
  10. F

Sahibinden Param Güvende Satış

ben önce parayı eft alıyorum 100 liraya ilan açıp gönderiyorum
  11. F

alınmıyor satıldı herhalde tekrardan
  12. F

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

toplam 250tl alabiliyorsun maksimum başkasının kodlarını kullanamıyorsun yani
  13. F

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

kod maks 2ymiş yanlış yazmışlar mh öyle dedi
  14. F

bende 2 tane girince 5 tane girdiniz uyarısı verdi anlamadım valla
  15. F

kral tek hesaba girilmiyor telefon numarasıyla kod bağlı sanırım denedim
Geri