tam ekranda mouse git gel yapıyor valorant oynarken fark ettim ve hiç bir şekilde etkileşime giremiyorum alt enter yapıp pencereliye geri alıyorum bu birkaç oyunda daha oluyor çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok minettar olurum
ethernet kablosu takılı ama çalışmıyor kabloyu 3 kere değiştim kablo başka yerde çalışıyor ama kasada çalışmıyor sistemide yeni topladım sorun ne olabilir
daha yeni bilgisayar aldım ekran kartı daha gelmedi ama bir sorun var ben kablolama yapmayı bilmiyorum bundan dolayı bildiğiniz bir bilgisayar toplayan/kuran biryer varsa güvenilir yazarsanız çok sevinirim istanbul dışı olmasın yeter
bende bu sistemin aynısını alıyorum nerdeyse bence buda iyidir ama ben i7 14700k z790 anakart 360mm soğutma bide beyaz alıcam sevdiğimden
bence gayet yeterli bir sistem
4070 Super. i7 14700k. MLD M500 ultra 1tb. z790 anakart. Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz. MAG CoreLiquid E360. MSI MPG A750GF White 750 W Power Supply. kasada kararsız kaldım MSI MAG PANO M100R PZ White veya nzxt h6 beyaz
sistemi beyaz topluyorum tavsiyeniz var ise ona göre tavsiye...
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-desmarias-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-msi-geforce-ventus-2x-oc-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-46202
ekleme olarak deepcool 2fanlı ve 32 gb ram taktım sizce nasıl birde darboğaz olurmu