Arama sonuçları: *

• Users: batuh
  • Order by date
  1. B

Türkiyedeki F-16 pilotları ortalama ne kadar maaş alıyordur ?

Sadece meraktan sormak istedim; uçak pek önemli değil F-4, F-5 veya T-38 pilot maaşları da işimi görür eğer cevaplayan olursa sevinirim...
  2. B

win11den win10a gecis yapacagim, hangi adimlari izlemeliyim

orjinal win11den win10a gecis yapmak istiyorum, ne yapmaliyim
  3. B

İTOPYA 8000TL MONİTÖR ÖNERİSİ

gamebooster alinir mi, bir deneyiminiz oldu mu veya genel bir gorus var mi
  4. B

Öneri GameBooster 27" GB-2719FQHD alınır mı ?

normalde 11k civari olan monitor 8kya dusuyor itopyada 8k fiyat bandinda alinir mi veya baska onerileriniz var mi ? https://www.itopya.com/gamebooster-27-gb-2719fqhd-180hz-05ms-hdmi-dp-freesync-gsync-ss-ips-qhd-gaming-monitor_u24787
  5. B

Öneri Seçtiğim monitör alınır mı

merhabalar viewsonic bi monitör almak istiyorum, sizce alınır mı? monitör bu
  6. B

Öneri Monitör önerisi lazım

7.5k bütçem var 27" en az 165hz ve en çok 1ma tepkime süresi olan kaliteli bir monitör önerebilir misiniz?
  7. B

Yardım 21:9 monitör tavsiyesi

Merhabalar kasa topladığım için bir monitör almak istiyorum, genelde uçuş simülasyon (MSFS, Xplane 11, DCS) oyunları oynayacağım için 21:9 bir monitör almak istiyorum en az 165hz, 1ms tepkime süresi olursa çok iyi olur AMD ekran kartı alacağım (rx7800xt) bütçem de 9k, şimdiden teşekkürler
  8. B

Çözüldü✓ DDR5 AMD anakart tavsiye

Daha önce duymadığım bir marka sizce güvenilir mi
  9. B

Çözüldü✓ DDR5 AMD anakart tavsiye

Selamlar, rx7800xt'li bir sistem toplamak istiyorum bunun yanına işlemci olarak Ryzen 5 7500f düşünüyorum. Bu parçalara göre içinde 4 ram slotu olan bir anakart önerebilir misiniz? Bütçe Max 5k
Geri