Arama sonuçları: *

1. H

Xiaomi airdotspro sol kulaklık ışık yanmama sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba bu gün xiaomi airdotspro aldım , ilk başta sol kulaklığın ışığı yanıyordu ama ses gelmiyordu şu an ise ışığı da yanmıyor basılı tutarak şarj kutusuna koymayı denedim fakat olmadı yardımcı olabilir misiniz ?
  2. H

300-400 TL arası klavye önerir misiniz

teşekkürler
  3. H

teşekkürler
  4. H

anladım teşekkürler
  5. H

teşekkür ederim yay sesi falan çok geliyor mu
  6. H

teşekkürler
  7. H

K552 düşünüyorum fakat uzun kullanımda falan sıkıntı çıkarır mı tam ayrıntılarını bilmiyorum yay sesi falan çok mu olur.
  8. H

teşekkür ederim bakacağım
  9. H

Çok mantıklı teşekkür ederim
  10. H

Merhaba arkadaşlar 300-400 TL arası güzel mekanik klavye önerebilir misiniz compact olursa çok daha iyi olabilir ama her türlü öneriye açığm.
  11. H

Bilgisayarimda nedenini bilmediğim bir sorun var lütfen yardım

Ekran kartını ellemedim ki sadece fanlarını kulak çöpüyle tozunu aldım 1619789718 Deneyeceğim 1619790311 Denedim maalesef olmadı
  12. H

Her şey yerli yerinde 1619734274 Hayır maalesef
  13. H

Herhangi bir kabloyu sökmedim sadece soğuk hava tuttum kulak çöpüyle fanların tozlarını aldım
  14. H

Öncelikle selamlar bu gün sabah bilgisayarımı açtığımda çok yüksek sesli çalıştı ve ben de bilgisayarımı temizlemek istedim,temizledikten sonra bilgisayarın açma tuşuna bastım ve bilgisayar açıldı fakat ne ekrana görüntü geldi ne de klavye ve mouse çalıştı mouse'un altındaki ışık yanıyor fakat...
  15. H

F/P Mouse önerisi

merhabalar mouse almayı planlıyorum fakat rival 110 ve logitech g102 prodigy arasında kaldım yardımcı olabilir misin artı ve eksi özellikleri falan.
  16. H

Logitech G102 Prodigy

Öncelikle merhabalar,uzun bir süre sonra kaliteli bir mouse almayı planlıyor ve logitech g102 prodigy'de karar kıldım gibi sizce nasıl bir mouse veya 100-200 liraya kaliteli bir mouse önerebilir misiniz.Pençe şeklinde tutuyorum mouseyi.
  17. H

Arkadaşlarla Oynamak İçin Oyun Önerisi

teşekkür ederim
  18. H

teşekkürler :) 1587212466 teşekkürler :)
  19. H

Anladım teşekkür ederim.
  20. H

Risk'i denemedik teşekkür ederim ama buisness tour 50 dakika sürüyor çok uzun(bana göre).
Geri