Arama sonuçları: *

1. SVSLI58

Kalemli Tablet Tavsiyesi

Arkadaşlar 10-15 bin TL arası üniversitede ağırlıklı ders için kullanılacak tablet tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kalemli olması şart ve klavye olsada olur. Şimdiden çok teşekkürler.
  2. SVSLI58

EXPO destekli RAM İntel Sistemde Calisir Mi?

Arkadaslar asagidaki sistemim icin butceye uygun garantili 2 ram satin aldim. Ramlerde EXPO destegi var ancak benim sistem İNTEL. Sizce XMP profilde sorun cikarirmi yada Manuel ayarla frekans mi yapmam gerekiyor? . SİSTEM: ASUS PRİME B860 PLUS WİFİ DDR5 İNTEL.CORE ULTRA 7 265KF Satin aldigim...
  3. SVSLI58

Corsair HS80 Sorunsalı

Ne için bu ayarlar ?
  4. SVSLI58

Corsair HS80 Sorunsalı

Hs80 için ayar varsa at hocam ancak o ses karmaşası 'Varsayılan Cihaz Efektleri' ayarından kaynaklanıyor. Onu kapatıp bir dene.
  5. SVSLI58

Corsair HS80 Sorunsalı

Windows ses ayarlarından varsayılan ses efekti gibi bir ayar olması lazım onu kapat düzelir.
  6. SVSLI58

Upgrade sonrası sistem açılmıyor.

Bıosu farklı ramle güncelledim zaten. Patrıot ramlerle sistem açılmıyor. 1755681885 Xmp açıp kapatacak kadar bile görüntü gelmedi. Farklı bir XPG bellek kullandım 1 tane direk açıldı sistem. İncehesaba mesaj gönderdim ya değişecek ya muadilini isteyeceğim. Umarım mevcut ramlerle alakalıdır.
  7. SVSLI58

Sorun ramle alakalı. Farklı model bir xpg bellek kullandım görüntü geldi. Bios güncellemesi yaptım ve Patrıot ramler hala çalışmıyor.
  8. SVSLI58

Hocam tek slotta denedim. Bir cmos sıfırlayıp farklı bir gpu ile deneyeceğim.
  9. SVSLI58

Hocam ne windowsu görüntü gelmiyor :) 1755587453 Takılı hocam. Monitörde sorun olsa klavye mouse ışıkları yanar.
  10. SVSLI58

Herkese selamın aleyküm arkadaşlar. Arkadaşlar sistemime upgrade yapıp Anakart , İşlemci ve Ram değişikliği yaptım. Parçaların hepsini sıfır aldım. Anakart: ASUS PRIME B860 PLUS WİFİ Ram: Patriot Viper Venom ARGB 6400 CL32 32G DDR5 İşlemci: İntel Core Ultra 7 265KF Tray Arkadaşlar sistemi...
  11. SVSLI58

Huawei Freebuds 5i ANC Sorunu

Arkadaşlar elimde sıfır Freebuds 5i kulakiçi kablosuz kulaklık mevcut. Al Life uygulamadından gürültü engelleyiciyi açmama rağmen dışardaki sesler rahat duyuluyor. En büyük boy kulaklık silikonlarını kullanıyorum. Ürün orjinal QR ile okutunca Huawei sitesine girip yazılımı indirme menüsüne...
  12. SVSLI58

2025'te Rx 6800 XT hala alınır mı?

Ben kullanıyorum hala taş gibi kart. 2k da akıyor.
  13. SVSLI58

Kablosuz Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi.

Arkadaşlar özellikle müzik dinlemek için gerek bassları gerek tizzleri ses berraklığı olsun iyi performans verecek bir bluetooth kulaklık tavsiyelerinize ihtiyacım var. Silikon üçlü olması şart başlığı değişebilir şekilde çünkü kulakta diğerleri durmuyor. Bütçe 1000 - 3000 arası
  14. SVSLI58

Öneri Bu Sisteme Ekran Kartı önerisi

3060 dan çok güçlü bir kart. 5600 o ekran kartını besler. Yayın konusunda ve yazılım konusunda Nvidia performansı bekleme ancak saf güç konusunda 3060'ı ezer. Zaten 6700XT 3070 , 3070 Ti ile benzer performans gösterir.
  15. SVSLI58

Öneri 2. Elden Ekran Kartı Upgrade Önerisi

Hocam 3080 3080 ti performans konusunda baya fark yaratır 3060 a göre ancak 5600 o ekran kartlarını ne kadar besler o konuda emin değilim. Monitörünüz en az 2k olmazsa çok ciddi darboğazlar yaşanır.
  16. SVSLI58

4070e uygun fiyat performansı işlemci

5800x3d al hocam
  17. SVSLI58

Monitör 2k değilse sağlam bir işlemci tercihi yapın hocam. Kart 4070.
  18. SVSLI58

S24 ultra ram plus kapatınca çok stabil oldu

Kapattım bakalım hocam ne farklar olacak göreceğiz.
  19. SVSLI58

O ekran kartını kullanıyorsan hocam anakart değiştirmeden bir ikinci el 5800x3d bul. Onun yanında birde 2k monitöre geçersen o kartın hakkını vermiş olursun. 4070 2 k kartı.
  20. SVSLI58

S24 ultra ram plus kapatınca çok stabil oldu

Ayarı kapatınca ne fark ediyor acaba ? S24 Ultra ve Poco X6 Pro sahibiyim. Samsungda kapattım bakalım nolacak. Zaten şarjıda çok gitmiyor Samsung'un. Ancak Poco su gibi içiyor bataryayı.
Geri