Arama sonuçları: *

1. Erwn2541

Çözüldü✓ Bilgisayarım çalışmıyor

Beyler bilgisayarımda normalde hiç bir sıkıntı yoktu fakat bugün power tuşuna basınca hiç bir şekilde çalışmadı ve kasanın içinden normalde olmayan 2 saniyede bir ince bi ses geliyor (bip sesi gibi) nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz
  2. Erwn2541

Oyuncu koltuğu önerisi

xdrive kuponla 8100 e denk geliyo
  3. Erwn2541

Oyuncu koltuğu önerisi

beyler oyuncu koltuğu alıcam fakat bu ikisi arasında kaldım ikisininde fiyatları uygun siz ne düşünüyosunuz https://www.incehesap.com/hawk-fame-amethyst-4d-amethyst-kumas-gaming-koltuk-fiyati-84843/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.10...
  4. Erwn2541

Gereksiz yere rustdan ban yemek

Beyler merhaba arkadaşım uzun zaman sonra rust indirdi ve oynamak istedik ta ki sunucuya girene kadar sunucuya girince perma banı olduğunu öğrendik ve arkadaşım hile falanda kullanmadı boş yere ban yedi facepuncha yazdık ama yardımcı olmadılar ne yapabiliriz
  5. Erwn2541

Düşük bütçe kulaklık önerisi

Beyler sa. Bende gamepower voldon x vardı ve kablosu hem kısa hemde çok dolanıyodu bende gerdiriyodum ve en sonunda kablosu koptu maalesef ve yeni bi kulaklığa ihtiyacım var ortalama 1000-1500 lira bandında hangi kulaklığı önerirsiniz
  6. Erwn2541

Ride 4 motor sesleriyle oynama

Beyler ben ride 4 de motorların seslerini birbiriyle değiştirmek istiyorum nasil yapabilirim dosyalardan falan olurmu
  7. Erwn2541

Lol hesabımı çalan adam hesabı banlattı

Kanka nasıl bi şekilde yazmıştın riota belki ben yanlış sekilde kendimi ifade etmişimdir
  8. Erwn2541

Zaten denemiştim ama hesabın banının açılamayacağını söylemişlerdi 1757048939 Bu ceza zaten başta işaretlenmiş ve manuel incelemeyle doğrulanmış. Bu karar nihaidir. Ceza artık incelenmeyecek ve bu bilet otomatik olarak kapatılacak. Başka konularla ilgili soruların veya endişelerin varsa lütfen...
  9. Erwn2541

Ban sebebi yazmiyor tam olarak
  10. Erwn2541

Beyler benim lol hesabini calan adam hesabi banlatmis (perma ban) o gun bugundur 1 senedir hesabi alamiyorum banli oldugu için yardımcı olabilecek varmı
  11. Erwn2541

Rustda drop giriyor.

Beyler öncelikle sa, rustda sağa sola çevirirken mouse u çok drop giriyor fps yarıya düşüyor ama normal küçük dönüşler yaparken olmuyo sebebi ne olabilir pc: rx 6650xt + r5 5500 + 16 gb ram
  12. Erwn2541

Ininal kalan para nasıl çekebilirim

Beyler bildiğiniz gibi ininal kapandı, ve param içerde kaldı. Kalan parayı atm den çekebilirmiyim
  13. Erwn2541

Scyrox v8 mouse şarj olmuyor

hocam hallettim kabloyu dongle dan çıkarıp mouse a taktım oldu
  14. Erwn2541

şimdi mouseu kapatıp şarj etmeyi denicem
  15. Erwn2541

evet
  16. Erwn2541

kanka denedim olmadı acaba mouse u altından kapatıp mı yapıcam
  17. Erwn2541

Beyler scyrox v8 mouse aldım şuan şarjı %14 kabloyu dongle dan çıkarıp mouse a bağladım yarım saat kadar bekledim ama hiç şarj olmadı neden olabilir
  18. Erwn2541

Wraith stok yenilenme durumu

Beyler scyrox v8 mouse alicam fakat skatezlerinin kotu oldugunu duydum ve wraithden dot skatez almayi dusundum ama bayadir stokta yok ne zaman yenilenir stoklar
  19. Erwn2541

İkinci El Direksiyon Seti Alınır mı?

Faturali garantili 1749239339 O yuzden almak istemiyorum logitech
  20. Erwn2541

İkinci El Direksiyon Seti Alınır mı?

Beyler hep hayalim olmuştur direksiyon seti bende yazin almayi dusunuyorum fakat fiyatlar çok yüksek olduğu için 2. El alayım dedim ve 19k ya mart ayında alınmış thrustmaster t300rs + logitech vites ilanı gördüm fakat güvenemedim sizce alınır mı? yoksa sıfır logitech falan mı alayım
Geri