Arama sonuçları: *

1. M

Anakartıma uyumlu ekran kartları nelerdir?

Merhabalar, bilgisayarımda bazı yükseltmeler yapmak istiyorum lakin teknik terimlerden pek anlamadığımdan burda bir çözüm bulurum dedim belki. Gigabyte'in "X570 gaming x" isimli anakartına sahibim ve ekran kartı olarak rx 7000 serisi ya da rtx 4000 serisi bir ekran kartı düşünüyorum ( rx 7700...
  2. M

Dying Light 2 Save dosyası

Arkadaşlar selamlar, ben bir hata yapıp saçma bir seçim yaptım oyunda ve seçimimden ilk kez pişman oldum. Tabiri caizse oyundan soğumanın eşiğindeyim şu an resmen. Sevdiğim bir karakter öldü ondan rahatsız oldum, yoksa pek kafaya takacağım bir konu değil. Dying light 2 de save dosyası konumunu...
  3. M

Ekran kartını yükseltsem sistem dar boğaz yapar mı?

Anakart güzel mi peki? Sistem yükseltmesi yapmaya uygun mu, işlemci ve ekran kartını değiştirebilir miyim bir problem olur mu acaba. Ekran kartını ve işlemciyi değiştirip performans artışı almak istiyorum oyunlarda. Şu an yeterince iyi zaten fps değerlerim ama 1 2 seneye yeni çıkan oyunlarda...
  4. M

Peki sizce 3000 serisi eskide kalmadı mı? Pek bilgim yok ondan soruyorum almaya değer mi yani. Nedense 4000 serisi daha mantıklı geliyor bana.
  5. M

Selam dostlar. Yakın zamanda bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve bazı sorularım var. Direkt yeni pc de alabilirim tabii önerilere açığım. Şu an kullandığım sistem özellikleri şunlar; X570 gaming x Gigabyte anakart Amd ryzen 5 3600 işlemci Rtx 2060 ekran kartı Corsair vengeance pro 3200 mhz ram...
Top Bottom