Arama sonuçları: *

1. Ö

🔥İndirim Trendyol Bil Kazan Başladı

Devam edecek mi bugün aynı indirim bilgisi olan var mı
  2. Ö

KnMaster 6100 pro dip ses uğultu

Arkadaşlar kn den 6100pro interkom aldım. Şarkı veya sesli herhangi bir şey açtığımda (klavye seslideyse bile) arkada uğultu sesi geliyor şarkı kapandıktan 3 5sn sonra uğultu gidiyor. Bu gürültü engelleme gibi bir şey mi sizce kullanan var mı değişim yapmalıyı mıyım. Cihazı yeni aldım.
  3. Ö

Öneri Amazondan Agv k6s alınır mı

Small beden o m giyiyorum agv için daha kafayı ölçmedim ama small olursa alırım mantıklı.
  4. Ö

Teşekküler kanka saolasın.
  5. Ö

Mat olan da siyah işaretli ama m beden. diğer bedenler matt black oluyor kafamı karıştırdı o siyah diyor ama mat siyah gelecek mi yani anlatabildim umarım.
  6. Ö

Teşekkürler
  7. Ö

Arkadaşlar agv k6 s alıcam Türkiye distribütörü mototaşda peşin fiyatına 4 taksit amazonda 9 taksit. Amazondaki güvenilir midir çakma kullanılmış vs ürün gelir mi orijinalliğini nasıl anlarım. Olmazsa veya çakma gelirse rahat iade edebilir miyim. Alan veya bilenler yardımcı olursa sevinirim...
  8. Ö

I5 14400F 5060 Ti 16GB hazır sistem 47k alınır mı öneri

Fark etmiyor benim için
  9. Ö

I5 14400F 5060 Ti 16GB hazır sistem 47k alınır mı öneri

Yeni sitem alacağım kararsız kaldım baya bu hazır sisteme ne diyorsunuz parçalar uyumlu başka önereceğiniz hazır sistem var mı? https://www.itopya.com/dragon-5060t-v5-intel-core-i5-14400f-asus-geforce-5060-ti-16gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-o_h30251
  10. Ö

Yardım NK250 8k devri geçmiyor

Teşekkürler arkadaşlar
  11. Ö

Yardım NK250 8k devri geçmiyor

25 model 1.300km 1000 bakımı yapıldı. Motoru ilk aldığımda 7 8bin devri geçmiyordu bazı arkadaşlar yazılım atmışlardır vs dedi bakımda açarlar dedi. Bakım sırasında bu konuyu sormayı unuttum daha sonrasında tekrar denedim motor hala aynı. Yazılım muhabbeti doğru mu kaldırmayı mı unuttular yoksa...
  12. Ö

Öneri 15k Motor Kask Önerisi

İnterkom uymuyor diyen var scorpion 491 al demişler başka bi yerde yine kafa karıştı hocam teşekkürler öneri için.
  13. Ö

Öneri 15k Motor Kask Önerisi

Arkadaşlar tam kapalı kask istiyorum açılırlara göre daha ucuz ve daha fazla koruması olduğu için yanlışsa düzeltin lütfen. Bütçenin altı veya bir iki tık üstü de olabilir rüzgar sesi almayacağım görüş açısı geniş rahat bir kask istiyorum.
  14. Ö

Gopro için sdkartı önerisi

Teşekkür ederim
  15. Ö

Gopro için sdkartı önerisi

Gopro hero 10 için sd kart önerir misiniz. Ucuz yollu halletmek istiyorum 64 yada 128 yeterli olur. Sd kartı pcye nasıl aktarabilirim birde.
  16. Ö

F/P televizyon önerisi

Mantıklı teşekkürler
  17. Ö

F/P televizyon önerisi

Önerdiğin var mı neden bi de. Çok beklentim yok zaten de yatakta telefonla izlemek yerine daha iyi olur diye düşünüyorum sadece
  18. Ö

F/P televizyon önerisi

Youtube kick netflix arasında kullanabileceğim televizyon arıyorum bütçe 10k 5 civari halletmek istiyorum. Şöyle bir şey buldum iş görür mü. https://ty.gl/dn6ttzaoaw4zc
Geri