Arama sonuçları: *

1. brkdidin

Öneri Önereceğiniz bir paket ve sağlayıcı!!!

comneti uzun süredir takip ediyorum. fiyatları çok uygun ama çekimserim açıkçası mh ye zaman zaman işim düşüyor açıkçası. ama düşünücem teşekkür ederim. Zaten Abdullah'ta bildiğim kadarıyla comnet kullanıyordu.Ama uzun dönem kullanım videosu atmadığı için çekimserdim. 1706082762 güzel taktik :D...
  2. brkdidin

eski müşteriler daha avantajlı oluyo evet şimdiki fiyatlar 450-500 tl arasında benim şuanki pakette 270 tl idi 370 olacakmış ama 2 ay 40 tl indirimli alıcam kararsızım değiştirme konusunda da.
  3. brkdidin

Evet evimde fiber altyapı var
  4. brkdidin

Arkadaşlar merhaba. Evimde Millenicom 35 Mbps internet kullanıyorum. Aslında memnunum fakat son zam olayı bardağı taşırdı.3 ayda 2 kere %60 üzerinde zam geldi. Bende o kadar para vermişken biraz daha verip fiber ve tv olan bir paket arıyorum. TV şart değil olmasa da olur. Önereceğiniz bir paket...
  5. brkdidin

Yardım USB TYPE-C DP 1.4 ÜZERİNDEN MONİTÖR BAĞLAMA

Arkadaşlar merhaba. Asus G513R laptobuma monitör bağlamak istiyorum. Almayı düşündüğüm monitör PHILIPS EVNIA 25" 25M2N5200P/00 Laptobumda USB Type C 3.2 Display Port 1.4 çıkış desteği var. Bu porttan alacağım monitöre 2K 240 Hz çıkış alabilir miyim? Teşekkürler
  6. brkdidin

Öneri Genel kullanım için f/p TV önerisi verir misiniz?

Abdullah abinin tvden sanırım aslında onu çok istiyorum. Ambilight çok ilgimi çekiyor. Ancak etrafımdaki çoğu insanın philips e bi ön yargısı var ve bu beni çok etkiliyor.
  7. brkdidin

Öneri Genel kullanım için f/p TV önerisi verir misiniz?

Arkadaşlar gelecek yıl haziran ayında İnşallah evlenicem. Şimdiden tv alıp evde depolayım diyorum. 13 bin tl ye kadar fiyat/performans tv önerisi istiyorum sizden. Marka farketmez sadece servisi iyi olsun yeter. Kullananlar evinde olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
  8. brkdidin

Türknet mi Millenicom mu?

Türknet kullanıcısıyım öneririm. Pingi düşük hizmeti güzel.
  9. brkdidin

Android Handspree sn1at71 tablet sorunu!!!

Arkadaşlar komşumuzun çocuğunun başlıkta belirttiğim model bir tableti varmış. Tablet açılmıyor bir bakar mısın dediler. Bende baktığımda boot menüsünden sıfırlamayı denedim boot menüye giriyor. Sıfırlama yapıyor fakat sonuç yine aynı. Açma kapama tuşuna basınca ekrana logosu geliyor. Fakat...
  10. brkdidin

Yardım ETS 2 güncellemeden sonra oluşan hata!!!!

aynen bende ondan diye düşünüyorum yamalardan falan mı diye düşündüm ama onları kaldırdım yine vardı büyük ihtimalle open beta olduğu için böyle
  11. brkdidin

Yardım ETS 2 güncellemeden sonra oluşan hata!!!!

Arkadaşlar merhaba ETS 2 yi yeni 1.40 güncellemesine güncelledikten sonra ışıklarda böyle hatalarla karşılaştım. Sadece bende mi böyle yoksa sizde de mi böyle ve çözümü var mı acaba?
  12. brkdidin

Öneri Kablosuz mouse önerisi verin arkadaşlar!!!

bunlardan düşünmüyorum ya pil performansı çok kötü bunların
  13. brkdidin

Öneri Kablosuz mouse önerisi verin arkadaşlar!!!

Arkadaşlar laptopla kullanmak için kablosuz mouse arıyorum. Lakin bir türlü karar veremedim. Bütçem 200 tl ye kadar olabilir. Oyuncu, normal kullanım farketmez. Kablosuz klavye+ mouse sette olabilir. (bu şekilde bütçem 300 tl olabilir) bana önerebileceğiniz ürünler nelerdir? teşekkür ederim...
  14. brkdidin

Yardım Windows da gözükmeyen HDD!!!

evet sağlam
  15. brkdidin

laptop ya pc o biraz zor şuan istesemde uğraşamam valla :D virüs bulaştığı için görmüyo olabilir mi ? 1599944104 yokta sanırım HDD gg 😅
  16. brkdidin

sistemde bir tane SSD bir tane de 1 TB hdd var ayrıca usb ile bi harici bağlı işte onu görmüyor 1599943945 yok o sistemde var olan hdd
  17. brkdidin

aynen işte ama gözükmüyor 1599943848
  18. brkdidin

buraya da baktım fakat gözükmüyor aygıt yöneticisi dahil
  19. brkdidin

Arkadaşlar elimde bi önceki laptobumdan kalan 1 Tb lik bir harddisk var fakat usb ile sisteme bağladığımda ne yeni donanım bulundu uyarısı alıyorum ne de aygıt yöneticisinde görüyorum. Bu diski nasıl sistemde görebilirim? Teşekkürler...
  20. brkdidin

Sizce bu sistem nasıl?

evet evet gördüm üzerinde ufak oynamalar yapabilirim zaten 😅
Geri