Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Ekran kartının bir kablosu sarkıyor

Çok teşekkürler rahatladım.
  2. A

Çözüldü✓ Ekran kartının bir kablosu sarkıyor

Selamlar arkadaşlar ekran kartının bir kablosu assagi sarkıyor bu ne acaba?
  3. A

Elektrik gitcek kasayı nasıl kapatmaliyim

Doğru duzgun soru soruyorum neden öyle diyorsunki acemiyim bu konularda bilmiyorum pek
  4. A

Elektrik gitcek kasayı nasıl kapatmaliyim

Arkadaşlar yarın arızadan dolayı elektrik gidicekmis pcyi kapattım güç dügmesini kapattım prizin tuşunu kapattım fiside çekmeli miyim sizce
  5. A

Arkadaşlar cuma girilmeyen yoklama bugün girilir mi

Sadece gelenleri yazmışlar bugunde yazmadilar yok
  6. A

Arkadaşlar cuma girilmeyen yoklama bugün girilir mi

Arkadaşlar tatilden önce cuma gününün yoklamasini almamışlar eokula girmemisler bugün girebilirler mi
  7. A

Projem silinmiş olabilir mi

Arkadaşlar merhabalar eokuldan bakınca projemin konusuna mendel ilkelere göre açıklanır diyor projemin konusu yazması gerekmiyor mu orda projemde bı sıkıntı falan olur mu
  8. A

Bilgisayarın fişini cekmesek bişe olurmu

Eywallah 1710608374 Eywallah 1710608376 Eywallah
  9. A

Bilgisayarın fişini cekmesek bişe olurmu

Arkadaşlar disaridayim yağmur başladı güç kaynağını ve akım korumalı prizi butonundan kapattım elektrik falan kesilirse bir şey olurmu
  10. A

Elektrik kesilince pcyi nasıl kapatmalıyız

Sa beyler PC aktifti akım korumali priz var elektrik kesilince sadece bilgisayarın gücünü kapatiyorum dogrumudur başka yapacağım bişe varmi
  11. A

Vatandan sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar vatandan rtx4060 i3 12100f ve rampage 240hz monitör alcaktim ancak çok pahalı geldi bana bir sistem onerirmisiniz birde monitör valo MC LoL oynicam sadece darboğaz yapmayan bir sistem
  12. A

WD 500GB Blue SN580 Gen4 Nvme M.2 SSD (Okuma 4000MB / Yazma 3600MB) Alınır mı?

Arkadaşlar WD 500GB Blue SN580 Gen4 Nvme M.2 SSD (Okuma 4000MB / Yazma 3600MB) mı alinir yoksa WD 500GB Green SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB/Yazma 1500MB) bumu alinir sizce?
  13. A

Çözüldü✓ Rtx4060 i3 12100fe 600w yeterlimi

Merhaba arkadaşlar rtx4060 i3 12100f için 600w yeterlimi
  14. A

Rtx4060 kaç yıl götürür

Merhaba arkadaşlar geforce rtx4060 8gb i3 12100f işlemcisi ile kaç yıl götürür önceden HP bir laptopum vardı 2 veya 4gb dı ve bana 7 yıl gitti sizce bu kaç yıl gider? Sadece lol valo MC oynicam.
  15. A

Sa beyler bı sistem topladım hazır bakabilirmisiniz

Hoc bütcem kısıtlı ya
  16. A

BOOST PB-P3701 650W 80PLUS USB 3.0 ARGB FANLI MESH+STİRP BEYAZ GAMING KASA iyi mi? efendim
  17. A

Hocam alacağım yere kasayı değiştirmek istediğimi söylerim teşekkürler önerileriniz için içim rahatliyor
  18. A

Merhabalar hocam attığım sistemin hangi sistemleri kalitesiz onlar ile alakalı biraz daha bilgi ogreneyim
  19. A

Güzel bir sistemmidir efendim sadece valorant LoL minecraft oynayacagim güzel performanslar alırmıyım?
  20. A

Hocam çok kişiye sordum birsuru forum actim i3 olduğuna bakmayın diyorlar 4060ı besleyebilecek bir kart diyorlar render için 5500 önerenler var oyun için 12100f i3 önerenler var bir tanıdığım var i3 12100f rtx4060 kullanan valoda 300fps alıyormuş darboğaz durumu falan olmuyor dedi bana
Top Bottom