Arama sonuçları: *

1. M

7000 TL ve ALTI KULAKLIK ÖNERİSİ

ben de çok arada kalmıştım o kulaklık için senin tavsıyenle ona daha yakın oldum hem en kötü dışarı çıksam bile bt var o yüzden teşekkürler
  2. M

cevabın için teşekkürler peki g733 gibi ya da nova 5 wireless'a ne diyorsun
  3. M

Arkadaşlar yeni bir wireless kulaklık almak istiyorum benim bütçem maks 7k genelde evde oynarım dışarıda şu zamana kadar da hiç kafa üstü kulaklık kullanmadım benim için önemli değil fakat oyunlarda ses kasma olsun benim için önemli rahat olması ve çok iyi olmasa da muzik için orta seviye olması...
  4. M

SoA SPEED Mİ HYBRİD Mİ?

knk bütçe arttırma şansım yok speed alsam da valorant lol gibi oyunlarda sıkıntı olmaz di mi
  5. M

SoA SPEED Mİ HYBRİD Mİ?

ne dersin sence riske değer mi speed yüzey almak zaten baya ucuz bir mousepad kullanıyorum treendyoldan siyah uzun olanları bılırsın
  6. M

SoA SPEED Mİ HYBRİD Mİ?

Mousepad alıcam fakat hangisini almalıyım bilemiyorum fps oyunları oynarım valo ve lol genellıkle valorantta 0,252 sense 1600 dpi hangisini almam daha mantıklı olur? https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad
  7. M

1500 TL MOUSEPAD ÖNERİ

Arkadaşlar öncelikle merhaba 1500 TL bütçem var genelde valorant,lol,minecraft(bazen) oynuyorum mousepadım çok yıprandı önerebileceğiniz mousepadler varsa önerebilirsiniz teşekkür ederim.
  8. M

Yeni Başlayana Basketbol Ayakkabı Önerisi

Cevap verin lütfen
  9. M

Yeni Başlayana Basketbol Ayakkabı Önerisi

Arkadaşlar basketbola yeni başladım yaklaşık 3 hafta oldu normal ayakkabım ile oynadım 2300-3500 tl arası önerileriniz varsa yazabilirsiniz ya da farklı görüşleriniz varsa
  10. M

Basket Ayakkabı önerisi

Basketbola başlayalı 2-3 ay oldu iç sahada oynamıyorum sadece outdoor hem günlük hayatta hem de baskette basket ayakkabısı kullanılir mi kullanilirsa hangi model alayım Yardım
  11. M

Beyler bu adam kim videosu felan bilen yardım etsin

eyvallah bakıyorum şimdi sağolasın
  12. M

Beyler bu adam kim videosu felan bilen yardım etsin

Biliyorsunuzdur bu adamın videosu biraz ünlü oldu bu sahneyi bulan yardım etsin
  13. M

Beyler The last of us 60 fpsiçin sistem iyi mi

Rtx 3050 8 gb i5 12400f kullanıyorum 16 gb ram var oyunu alsam donmadan 60 fps oynayabilir miyim
  14. M

Arkadaşlar vxe R1 Se+ nasıl

Eyvallah sağolun
  15. M

Knk eyvallah çok ilgilendin son bir sorum olucak bu R1 Se plusta galiba 2k yapabiliyorsun ama X1 de de olmuyor galiba
  16. M

Knk Max 1500 TL o yüzden maalesef 1751797572 Ben de kabloludan geçicem şarjı nasıl gidiyor
  17. M

Knk başka ne farkı var
  18. M

Teşekkürler
  19. M

Sağol siz kullandınz mı
  20. M

Arkadaşlar yarın bu mouse'u alıcam kutudan çıkınca 1000hz olarak mı geliyor oyunlarda nasıl şarj süresi falan kullananlar bilgilendirebilir mi?
Geri