Arama sonuçları: *

• Users: w4nt
  • Order by date
  1. w4nt

İşlemcim yük altındayken 4.8turbo iken 3.7yi geçmiyor

işlemcinin en önemli ana unsuru termal macunudur termal macunun kaliteside önemlidir ne kadar ferah tutarsanız işlemciyi okadar iyi çalışır ani droplar ve fps düşüklerininde önüne geçer güç planında dengeli ise performansa çekin cpu kullanımında oynamasına sebep oluyor.
  2. w4nt

Bu zımbırtıyı nereye takacağım

anakart modeliniz nedir ? genelde m2 yuvasının altında bulunur yada ekran kartı nın yuvasının altında anakarta göre değişkenlik gösteriyor.
  3. w4nt

SİSTEMİME UYGUN İŞLEMCİ TAVSİYESİ

am4 fp uygun arıyorsan 5600 yada 5800X3D anakartı am5 yapıp 7500f derim.
  4. w4nt

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim ?

Merhabalar tabikide fiber ile vdsl karşılaştırlamaz birisi 100 mbps kadar destekler biri gigabit internet ama şuan aldığınız hız vdsl bandında dahada düşük hatta aldığınız internet fiber olmayabilir alt yapıyla olucak iş o parayı o hızlardaki sözde fibere verene kadar daha uygun vdsl internet...
  5. w4nt

Yardım - İşlemci mi? Ekran Kartı mı öncelik olmalı?

bence işlemciyi düşük tutmamak lazım ekran kartını besleyebilmesi lazım oyunlarda gelişiyor işlemci de istiyor çoğu oyun ryzen 5 5600 hertürlü işinizi görür fiyat performans ürünü o bütçeye göre en iyisi bütçeye göre ekran kartı bakarsınız.
  6. ryzen 5 2600 satılık sorunsuz

ryzen 5 2600 satılık sorunsuz

ryzen 5 2600 serisi sorunsuzdur overclok yapılmamıştır işlemci yükselttiğimden fazlalık dolayısıyla satılıktır.
  7. w4nt

Çözüldü✓ TEKNOBİYOTİKTEN BİR ŞEY ALINIR MI??

3 tane hazır sistem aldım bir sorun yaşamadım ama iade yaşamadığım için süreclerini bilemem.
  8. w4nt

Yardım OYUNDA NESNELERİN KENARLARI TİTRİYOR

nvdia denetim masasından kaliteye çekip 3d ayarlarının yönetilmesi kısmından da kalite vs optimum güç ayarlarına çekermisin.
  9. w4nt

Ekran Kartı Değişikliği Sonrası Sistem Ayarları Değiştirildi Uyarısı

revo uninstaller ile kayıt defterindende kaldırıp tekrardan temiz kurulum yapmanızı öneririm
  10. w4nt

Çözüldü✓ Bu iki monitör arasındaki fark ne?

hocam da bahsetmiş biri ıps biri va alıcaksan ıps öneririm.
  11. w4nt

Sistem m2 ssd'yi görmüyor.

benimde 1 ay önce başıma geldi adata modeli render alırken birden kapandı windows görüntüsü bozuldu bios ta m2 gözüküyordu ama boot da gözükmüyordu başlamıyordu onaramıyordum formatladım formatta gözüktü m2 bir bak görüntü at yardımcı olalım.
  12. w4nt

Bu sistemle darboğaz yaşıyorum, nasıl düzeltebilirim?

valorant pc vs testi yapılacak oyun değil ekran kartına (gpu) grafiği iyi olan oyunlarda ultra ayarlarda yük bindirip test yapmanızı öneririm ama bu tür oyunlarda drop yaşıyorsanız ozaman farklı konu drop yaşamayıp gpu tüketimi az ise sorun yok farklı oyunlarda deneyin.
  13. w4nt

Yardım Wifi güçlendirici almayı mıyım?

https://www.n11.com/urun/mercusys-me10-300-mbps-wi-fi-range-extender-2499294?magaza=teknolojimarketim
  14. w4nt

Çözüldü✓ 4070 süper hazır sistem mavi ekran sorunu

ramlardan kaynaklı olabilir çift ise tek e düşür dene, yer değiştir bios pilini tak çıkar dene pc de speaker kullanmanı öneririm gözle görülmeyen hatalarıda hata kodlarıyla öğrenebilirsin.
  15. w4nt

Yardım Wifi güçlendirici almayı mıyım?

https://www.hepsiburada.com/tp-link-mercusys-ac10-dual-bant-4-port-accesspoint-menzil-genisletici-router-ac1200-pm-HBC00005HWTGD bu tarz router ile wifi alanınızı genişletebilirsiniz. Mercusys markası güzeldir şirketde kullanıyorum.
  16. w4nt

50-55K Toplama PC Önerisi

iki sistem arasında kaldıysan kesinlikle https://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-7000/ bu derim işlemci dışında anakart modelin ve bellek açısından da gözle görülebilir fark var derim.
  17. w4nt

2 aylık pc de fps drop

Windows ve ekran kartı update' lerine tekrar'dan bak sıcaklık değerleri etkileyebilir. Harddisk veya SSD sorunları anlık fps düşüşleri drop dediğimiz olayları yaşabilir, winsat ile tarama yapıp pc bileşenlerinin değerlendirilmesine bak.
Top Bottom