Arama sonuçları: *

1. B

LAPTOP ÖNERİSİ KARARSIZIM

Üniversiteye gidicem bu sene yanımda götürmek için mecburen laptop düşünüyorum 45k gibi bi limitim var üstüne cıkma taraftarı değilim, normalde laptopu gram sevmiyorum sehir dısı oldugu icin sizce bi zorunluluk mu kyk da kalıp kalmayacagım belli değil ikinci sene yasadıgım sehire dönmeye...
  2. B

Yardım VDSL Modem Önerisiii

Türknet kullanıyorum altyapı olmadıgı için gigafiber kullanamıyorum internetim 50mbps destekliyor kullanmış olduğum wifim odadan odaya çekmiyordu zaten modem elektrik kesintisi nedeniyle yandı vdsl modeme ihtiyacım var bütcem 500-1500tl öneri yapar mısınız?
  3. B

Yardım i3 12100f için uygun anakart önerisi (uygun fiyatlı)

teşekkür ederim peki o anakartla uyumlu değil mi 5600
  4. B

kral vallaha https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-fiyati,1782415463.html 5600 de alabilirim fakat satıcısı teknobiyotik güvenli midir ve kutusuz 4k bir sıkıntı olur mu önerir misin kutusuz almayı ya da teknobiyotik hakkında bir bilgin varmı
  5. B

Parçaları tek tek alarak bilgisayar toplamayı düşünüyorum, almayı düşündüğüm işlemci i3-12100F ekran kartı 2. el 1660 Super yada bu fiyat bandında önerebilceğiniz 2. el bi ekran kartı var mıdır, şu anlık beni idare etsin yeter buna uygun anakart arıyorum ama hiç bilgim yok ileride sisteme Update...
Geri