Arama sonuçları: *

1. I

Çağrı sırasında sesim gitmiyor

Merhaba vivo y20 telefonum var. Bugün bir sorun yaşadım. Whatsapp dan arama yapıyorum cağrı sırasında sesim karşıya gidiyor. Hiçbir problem yok. KArşıdakinin sesi de bana geliyor ama normal arama yaptığımda telefon zil sesi çalıyor ama çağrı sırasında hiçbir şekilde ses gelmiyor ya da benim...
  2. I

Teknik servis süreyi geçirdi. Beklemeli miyim?

16 Ağustos' ta telefonumu teknik servise yolladım. O andan beri takip ediyorum. Tek söyledikleri anakart değişecek. Parça bekliyoruz firmadan. Yarın 20 iş günlük süreleri doluyor. Ne yapmam gerekiyor. Gelince hemen yollayacağız diyor adamlar. 3 haftadır aynı şeyi söylüyorlar. Telefona da...
  3. I

Çözüldü✓ Red mi note 11 pro güncelleme sonrası açılmıyor

2 ay daha garantisi olması lazım. Ben en iyisi oraya verip şansımı deniyim. Bu işlemi yapabileceğimi sanmıyor. Emeğinize sağlık. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
  4. I

Sadece usb seri cihaz gözüküyor nerede olabilir acaba.
  5. I

Aygıt sürücüsüne usb seri cihaz com 3 diye bir şey gelip gidiyor sürekli
  6. I

Görmiyorum. Şuan şöyle oluyor. Hani usb başlayınca bir ses geliyorya. O geliyor gidiyor. Geliyor gidiyor. Aygıt sürücüsü sürekli kendini yeniliyor.
  7. I

Ses geldi gitti. 1723282216 Ses geldi gitti.
  8. I

Tepki yok. Bir şarz edip deniyim bakalım.
  9. I

Aynen telefoncuya verdiğim haline döndü. Şuan tepki vermiyor hiçbir şeye. ses tuşuyla açma tuşuna basıyorum. Tepki yok.
  10. I

Şuan telefon hiç açılmıyor. Açma kapama tuşuna bile tepki vermiyor.
  11. I

13.0.5.0 di en son. Öyle hatırlıyorum. Güncelleme sonrası hyperos diye bir şey geldi. Sonra telefoncu bir şekilde sıfırladı telefonu. Daha güncelleme yüklemedi. Sıfırlandıktan sonraki sürümü bilmiyorum ama yine kendini kapatıyordu.
  12. I

Telefon gece kendi kendine hyperos güncellemesi diye güncellemiş kendini. Güncelleme sonrası herhangi bir uygulamaya girdiğimde sürekli kendini kapatıp açtı. En son hepten gitti. Hiçbir şekilde tuşları tepki vermiyordu. Telefoncuya götürdüm. Sadece format atıp bıraktı. Nasıl tepki vermeyen...
  13. I

ubisoft store den oyun satın alamıyorum

Ben de de aynı sorun var. Büyük indirim geldiği vakit ticket atmıştım. Bizlik bir durum yok dediler. Banka kaynaklıymış. Bankayı aradım. Onlarda bizlik bir şey değil dediler. Aynı kartla steamden istediğimi alıyorum ama ubisoft store izin vermiyor. Farklı bir kart deneyin tek yol o.
  14. I

🔥İndirim Newwel Yüksek Koruma Güneş Kremi 139₺🔥🔥

Kardeşim sana soruyorum. Sence 100 tl ye güneş kremi olur mu ? Gerçekten 100 tl ye güneş kremi aldığına mı inanıyorsun? Hee yani eczaneler çok *****. 700 tl ye satıyor. Öyle bir indirim yapmışlar ki 100 tl. Al bir 500 tane al. Valla zekanıza hayranım.
  15. I

Annemi pc almaya ikna edemiyorum

Kardeş af dilenmek izin almaktan daha kolaydır. Demek istediğimi anlamışsındır umarım.
  16. I

Monitör kapanıyor. Bilgisayar çalışıyor

Arkadaşlar yeni dell 3223q marka 4k monitör aldım. Monitör aşağıdaki fotoğraftaki gibi sürekli video ya da film açtığım sırada 1-2 saniyeliğine desenli siyah görüntü veriyor. En son 1 kere kapandı. No sinyal dedi. Normalde geri geliyordu ama bu sefer gelmedi. Pc ye res attım. Görüntü geldi ...
  17. I

Bu Sistem alınır mı?

ARKADAŞLAR BU PC ALINABİLİR Mİ ? PARÇALAR NASIL ? BEKLEMELİ MİYİM DERSİNİZ? 4070 Tİ SUPER SİSTEM ÖNERİNİZ VAR MIDIR? NEYİ DEĞİŞTİRİRDİNİZ. GAMEGARAJ Super V2 7000-RTX 4070TiS
Geri