Arama sonuçları: *

• Users: ege15
  • Order by date
  1. E

Hangi monitörü almalıyım?

Merhabalar, bütçem 4k civarı. Şu an 2 tane seçeneğe indirebildim. Sizce Asus mu MSI mı? Veya başka bir öneriniz var mıdır? Asus 144hz, MSI ise 170hz. MSI olan 300 TL daha fazla...
  2. E

Thermalright Assassin King 120 mi Thermalright Peerless Assassin 120 mi

Merhaba amd 7500f işlemci için soğutucu almak istiyorum. Aralarında 550tl fark var. Peerless Assassin bu farka değer mi yoksa Assasin King yeterli mi dersiniz...
  3. E

SUNRISE-7500F mi VULCAN-7500F Mİ?

biri 4060lı diğeri 4060ti'lı. Aralarında 4 bin tl var. 4060 Tİ bu fiyat farkına değer mi ? Yoksa 4060ı al geç mi dersiniz? https://www.gaming.gen.tr/urun/359837/vulcan-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  4. E

SUNRISE-7500F için soğutucu gerekli midir?

bazı yorumlarda hava soğutucu alma, sıvı soğutucu almak gerekiyo diye bir şey gördüm. Sıvı soğutucu çok fazla gerekli mi yoksa bu da hayli hayli işimi görür mü dersin?
  5. E

SUNRISE-7500F için soğutucu gerekli midir?

Merhaba bu sistemi almayı düşünüyorum fakat 7500f çok ısınır, soğutucu kesin lazım gibi yorumlar gördüm. Sizce de öyle mi? Öyleyse bütçeyi zorlamayacak hangi soğutucuyu almamı...
  6. E

Bu sistemi 2. el kaça satabilirim?

Antalyadayım
  7. E

Bu sistemi 2. el kaça satabilirim?

2017de aldığım fotoğraftaki bu sistemi ve monitörü 2. el satmak istiyorum. Parçalar hala aynı ve çalışmasında bir sıkıntı yok. Sistem ve monitör ayrı ayrı kaç TL'ye satılabilir? 2. el piyasasına hakim değilim. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden
  8. E

yeni TECHNOPAT-HIT alınır mı? hangi parçası geliştirilebilir?

hangi parçaları upgrade yapmaya engel olur, hangi özellikte olsaydı upgrade'e elverişli olurdu? bu konuda pek bi bilgim yok da o yüzden sordum
  9. E

o sistemin linkini atabilir misin
  10. E

technopat yeni videosunda bu hazır sistemi tanıttı. Sizce nasıl alınır mı, bu fiyat bandında bundan daha iyi bir hazır sistem öneriniz var mıdır? Eğer bu sistem iyiyse hangi parçaların upgradelenmesini öneririrsiniz...
Geri