Arama sonuçları: *

• Users: uk27
  • Order by date
  1. U

4090 vs 5080 hangisi alınır

24 GB der susarım!
  2. U

Razer Deathadder V3 Pro USB dongle kırıldı

Merhaba arkadaşlar, başlıktaki fareye sahibim. Ancak laptopta takılı iken USB dongle kırıldı. Yeni bir dongle satılıyor mu ya da bu fareyi başka nasıl sekilde bağlayabilirim kablosuz?
  3. U

Gelecek oyunlarda vram kullanimi

60 70kdan 5080 alanlar üzülsün de başka birsey istemem. 20 24gblik 5080Ti uzmeyecek.
  4. U

❌İndirim Bitti! Asus TUF GAMING GeForce RTX 4080 55.149 TL

Admin kim ki burada böyle ilanlara onay veriyorlar?
  5. U

RTX 5080 modellerinin sıcaklık değerleri geldi! (Baya İyi)

60 70k şuan 5080ler. Hala üzerine konuşmak kadar boş iş yok şuan Türkiye'de.
  6. U

❌İndirim Bitti! Asus RTX 5080 44.999 TL

Ama ben hala 5080 için 60 65kya bile okey diyen insanlara şaşırıyorum. Firmalar da haklı bu insanları öpme noktasında. 60 65kya 24gblik 5080ti aldığımızda çok gülücez ama bunlara :)
  7. U

Birkaç firmayı arayıp sordum arkadaşlar, 4080S 42 45k iken nasıl oldu da 5080 60 70k oldu diye. Maliyet KDV filan dediler. Hiç inanmadım. Tuttuğunu öpme peşinde bunlar.
  8. U

Sony Playstation 5 Sony Garantili 19.999TL🔥

Bir oyuna 2 3k verebilen kaldı mı ki.
  9. U

Kardeş biz baktık biz de göremedik. Yalandan öylesine bir ilan açtılar göstermelik o kadar. Şuan itopya ön ödemeli 14 Şubat teslimatli karta 65 70k istiyor. Yani mesele stok da değil. Almayın aldırmayın.
  10. U

Mesele gainwardın 55k ile en ucuz fiyata sahip olması değil. Gözünüzü açın arkadaşlar paranızı bu açgözlü satıcılara kaptırmayın bir zahmet. 5080nin ederi kesinlikle 55k değildir. Ventus prime gainward palit inno3d gibi giriş segmenti kartların ederi 45 49k arası. 5 derece sıcaklık farkı için...
  11. U

Pc ve tv uyumlu ambilight çözüm önerisi

Arkadaşlar selamlar, Tvye ambilight tarzı bir ışıklandırma yapmak istiyorum PC ile uyumlu olacak şekilde. Facyleds markasını biliyorum ancak pc ile uyumlu mu emin değilim. Ps5 ve xboxa takıyorlar genelde reklamlarında.
  12. U

Marvels Spider-Man FSR3 modu ve Türkçe yama dosyaları çakışıyor

4k ultra rtx very high dlss kalitede 60 fps civarı ancak bazı noktalarda 50ye düşebiliyor o yüzden bir denemek istedim.
  13. U

SEASON: A Letter To A Future oyunu için Türkçe yama nereden bulunabilir?

Arkadaşlar selam. SEASON: A Letter To A Future oyununun Türkçe Yamasını arıyorum. Var mı bildiğiniz bir site? EasterGame videolarında oyun TR görünüyor ama ben bulamadım.
  14. U

Marvels Spider-Man FSR3 modu ve Türkçe yama dosyaları çakışıyor

Arkadaşlar selam, Spider-Man Remastered Epic Games oyununa FSR 3 mod yükledim RTX 3080. ancak bu modu kurduğumda Türkçe yama Anonymous Çeviri dosyaları çalışmıyor. Oyun ana diline dönüyor. Nasıl bir hata olabilir nasıl çözebiliriz?
  15. U

Çok yönlü TV askı aparatı önerisi

Selam arkadaşlar, öne arkaya ve yukarı aşağıya doğru hareket edebilen kaliteli bir TV askı aparatı arıyorum. Önerisi olan var mı? Tercihen 55 65" uyumlu olmasını isterim. Bütçe önemli değil. Ben Amazon üzerinden biraz baktım ancak yukarı aşağı seçenekli pek yok. En fazla eğimli görebildim. TV...
Geri