Arama sonuçları: *

1. A

Hangi oyunla devam etmeliyim

Merhabalar steam indirimlerinden Wuchang: Fallen Feathers aldım genel yorumlarda çok beğenilmedigini gördüm sizce oyuna devam ediyim mi? Yoksa aklımdaki fikir iade edip Lies of P ve Fınal Fantasy Vll Remake mi alsam ne dersiniz sizce
  2. A

Format'tan sonra fps düşüşleri oldu

Rufus üzerinden win11 yükleyip flashla format attım ilk defa attım, cs2 de normalde 350+ sabit bir fps alıyordum sonrasında ise sürekli 180 e düşüp bi an da ortalama 200 300 arası fps aldım, aynı şey diğer oyunlarda da oldu arc raiders mesela 120 fps alıyodum grafik ayarları vs hepsi aynı...
  3. A

Yeni ram önerisi verebilirmisiniz

Şu an bu rami kullanıyorum ama 1 i bozuldu garantisi de bittiği için yenisi alıcağım ramler 2x8 gb ben 16 gb alsam 16 + 8 gb ram olurmu herhangi bir sorun çıkarmı, bide aynı markadan mı almak zorundayım? [H3 id='Anakart+PRIME+B450M-K+II']Anakart PRIME B450M-K II[/H3] [H3...
  4. A

Format ve win11 25h2 den sonra pc bozuldu

Pc yavaşladığı için format atmak istedim bi de öncesinde windows güncellemesinde 25h2 yüklenmiyordu sorun çıktı vs bişeyler vardı. Sonrasında flashtan windows11 i tekrar 25h2 ile son güncelleme ile yükledim. PC de birkaç kez googledan attı bugün de bir kez mavi ekran verdi, CS2 de oyuna girince...
  5. A

Ekran kartını güncellediğim zaman hata verdi

Son 2 ekran kartı güncellemesinde bu hatayı aldım neden oluyor, çözümü vs varmı? Gpu 4060
  6. A

Hangi mouseu tercih ederdiniz

Mchose A5 Ultra, SteelSeries Rival 3 Wireless hangisini tercih ederdiniz fps türü ve hikayeli oyunlar oynuyorum genellikle
  7. A

Mouse ve mouse pad önerisi

Çoğu forumda MCHOSE A5 Ultra öneriliyor ne diyosunuz sizce bu mouse alınır mı?, genellikle cod, bf, cs, fps tarzı ve hikayeli oyunlar oynuyorum bütçe de max 2500 e çıkabilirim, mouse pad de ise max 1000 TL'ye kadar çıkabilirim.
  8. A

Ssd söküp yenisi takicağım nasıl yaparım

Evet çıkaracağim ssd normal kullandiğım ssd şu an yenisini takacağım sıfır daha önce flash bellek ile format atıp windows kurmuştum, sanirım tekrar o usb deki windosu yeni ssdye kuracağım. Sökme işlemi ise o siyah aparatı yukarı doğru çekip çıkaracağım sonra yenisini takarkende siyah aparatı...
  9. A

Ssd söküp yenisi takicağım nasıl yaparım

anakartım prime b450m K-ll yeni ssd aldım onla değiştireceğim, ucunda çivi yok siyah plastik tutucu var sanırım onu kendime doğru çeksem koparmı nasıl çıkarmam gerek yardimcı olursanız sevinirim https://hizliresim.com/e4zxb7s
  10. A

Ssd sökümü ve takımını nasıl yapabilirim

https://hizliresim.com/e4zxb7s umarim olmustur
  11. A

atmaya çalışıyorum ama yüklenmiyor %100 oluyo hata ile karşilaştık diyo
  12. A

anakartım prime b450m K-ll yeni ssd aldım onla değiştireceğim, ucunda çivi yok siyah plastik tutucu var sanırım onu kendime doğru çeksem koparmı nasıl çıkarmam gerek yardimcı olursanız sevinirim
  13. A

SSd önerisi verebilirmisiniz

Teşekkür ederim ama bunun wd blue 1 tb da alsam olurmuydu, o çok aklımda kaldı yarın direkt önerdiğin ssd alıcağım
  14. A

SSd önerisi verebilirmisiniz

Yeni 1 tb ssd alıcağım şu an kullandığım 500 gb Wd blue kullanıyorum aynısının 1 tb olanını alsam olurmu perfonman kaybı vs gibi şeyler olabilirmi? Önerileriniz varsa alabilirim. Anakart Asus Prime B450M-K II
  15. A

Termal macun konusunda öneri

Yok sadece 1 tane gelmişti tekrar alıcağım bundan devam mı diyosun
  16. A

Termal macun konusunda öneri

Daha önce bunu kullandım kule tipi soğutucu kullanıyorum, 1 yılı geçti hafif perfonmans kayıpları başladı, bundan mı devam etmeliyim başka bişey önerir misiniz?? İşlemci R5 5600 Anakart Asus PRIME B450M-K II GPU: 4060
  17. A

Baldurs Gate 3 mod önerileriniz varmı?

BG 3 e uzun süre sonra tekrardan oynamaya karar verdim, daha fazla anlayarak %100 bitirmeye çalıcağım şu an çok fazla mod var, önerebileceğiniz modlar varmıdır kıyafet, kılıç vs..
  18. A

Bf6 modlar kilitli ne yapmam lazım

Bf6 steamden açık betayı indirdim oyuna girince modlar kilitli görüküyor neden? Ea appden mi indirmem gerek bildirim kısmına da zaten bf6 open beta gelmiş
  19. A

Xbox Cod campaignler açılmıyor

Xbox game pas de cod black ops 6 campaign ve mw ll campaign girmeye çalıştığım zaman oyun kapanıyor bo6 ve mw ll yükleniyor ekranı çıkıp hemen kapanıyor bunun çözümü varmı
  20. A

Cod Mw II campaign açılmıyor

Game pass den indirdim cod anasayfasında campaigne basıyorum mw ll ekranı çıkıyor ve otomatik kapanıyor oyun 1 kere silip tekrar yükledim gene aynısı oldu çözümü varmıdır? Sistemim rahat her oyunu kaldırıyor.
Geri