Her panelin farklı performansları var. her durumda IPS > VA diyemeyiz mesela. Gecikme değerlerine göre yorumluyoruz. Zira 3000 liralık IPS bir monitör ile VA panel Samsung Odyssey Neo G7 karşılaştıramayız. G4 fiyatına göre gayet makul gecikme süreleri sunuyor.
Eğer kablosuz mouse şart değilse Pulsefire haste bakın. Zira furylevelin kullandığı MCU berbat. Herşeyi sensörden ibaret zannediyor arkadaşlar. Tabi illa kablosuz alacağım dersen sana kalmış.
Piyasadaki en uygun fiyatlı MCU'lardan, zaten bu mouselerin uygun fiyatlı olması MCU yüzünden. 3395 sensörünü zar zor kaldırdığını düşünüyorum. Ha bu arada Attack shark x3 kullanıcısıyım. Takılma gibi problemler yaşamadım benim işimi gayet görüyor valorantta csde ancak arkadaş sorun yaşar mı...
Bence ikinci el isteniyorsa ikinci el daha mantıklı. Beken BK3633 kullanan mouse sonuçta attığınız. V2X Hyperspeed biraz ağır gelebilir ancak bütçede o var.
Atılan G5 modelı sıkıntılı, ghosting problemli bir monitör. G4, G6 ve Neo G7 seriler başarılı Samsung tarafında. Q27G4X üzmez.
1719501753
Q27G4X daha iyi tercih olmaz mı? viewsonic 350 nit parlaklığa kadar çıkabiliyor.
Öncelikle başka bir cihazda deneyin böyle bir problem oluyor mu, ardından HDMI kablosunu ya da DP kablosu kullanıyorsanız onu değiştirip deneyin. Sağlam taktığınızdan emin olun. Eğer problem çözülürse sıkıntı ekran kartınızda olabilir.
Üzmez diye düşünüyorum monitör incelemelerine bakabilirsin. Ben de 24G4X ile G4 arasında kalmıştım bilgisayarım sabit 240fps vermiyor ve renk konusunda 24G4X daha iyi diye onu almıştım. Yani tercihe ve beklentinize bağlı.
Bu bütçede alabileceğin en mantıklı 240hz monitör bu. G4 serisi diğer sıkıntılı arkadaşları g3 ve g5 gibi değil. Ancak bu monitörden renk konusunda aman aman bir performans beklemeyin zira hızlı olsun diye konulmuş IPS paneli var.
Konuya hakim değilsin işte. Böyle süreç geçiren insanlar var ve ne yapmışlar, lojistik firmasıyla falan iletişime geçilmiş mi, ne gibi aksiyonlar alınmış onları merak ettiğim için yazdım. Şimdi daha da uzatmadan bu konuyu takipten çık bence yararın değil zararın var çünkü.
Ayriyeten sorumu da soruyorum süreç hakkında bilgilendirme de yapıyorum. Taşkınlık çıkaracaklar yerine konuya hakim birileri mesaj yazarsa sevinirim :)