Arama sonuçları: *

1. U

Yardım Anakartta fan girişi yok

CPU girişine CPU fanını taktım zaten
  2. U

Yardım Anakartta fan girişi yok

Bitfenix nova mesh kasam var ve arkada 1 önde 3 olmak üzere 4 tane fanı var fakat anakartımda tek bir fan girişi var kalan fanları nereye takacağım? Anakart : Asus prime b450mk 2
  3. U

PCI Express Wi-Fi kartı önerisi

hocam normalde alıcaktım fakat şöyle bir sıkıntı fark ettim anakartımda 2 tane pcı express girişi var fakat ekran kartım büyük oldugundan 2 girişide kapatıyor tavsiye ettiginiz usb wifi adaptörü varsa bakabilirim yoksa yukarıdada arkadaşın önerdiği modeli alıcam.
  4. U

Oyun için alıcam ping sorununun olmaması lazım modem yan odada bu fiyatlarda PCI express kartlar da var USB alıp geçeyim mi ?
  5. U

Yeni sistem topladım fakat ki kablolu bağlantı yapamadığımdan dolayı wifi kartı almak istiyorum internette araştırdığımda usb wifi adaptörlerinde olduğunu gördüm fakat ki çabuk ısındığını ve kopma yaptıklarını görünce vazgeçtim hangi modelleri önerirsiniz ? Anakartım: Asus prime b450mk 2
  6. U

Bu sisteme ram tavsiyesi

tamamdır teşekkürler.
  7. U

Bu sisteme ram tavsiyesi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsa%C4%B1r-cmk8gx4m1e3200c16-8gb-ddr4-3200mhz-cl16-vengeance-lpx-so%C4%9Futuculu-d%C4%B1mm-pc-ram-bellek-siyah-1211758.html ikiside aynı model değilmi? mediamarktda daha ucuza geliyor sanırsam.
  8. U

Bu sisteme ram tavsiyesi

Asus b450mk 2 anakart Rtx4060ti 16 gb ekran kartı Ryzen 5 5500 işlemci 16 gb ram olucak sistemde hangi modelleri önerirsiniz? Bütçe: 1500 tl
  9. U

Sistemimdeki Parçalar Uyumlu Mu?

Arkadaşlar elimde şuan anakart,işlemci ve ssd bulunuyor eksik parçalarıda yakın bir tarihte satın alıcam isteğim parçalar konusunda tavsiye vermeniz değil sadece bu parçalar uyumlu mu sıkıntı yaşarmıyım bunu merak ediyorum? Asus prime b 450 mk 2 anakart ryzen 5 5500 işlemci Palit geforce rtx...
Geri