Arama sonuçları: *

1. mustafa_Elmas58

🔥İndirim Lenovo LOQ i5-13450HX 16GB DDR5 RTX5060 Notebook 46.799 TL

https://www.gamer.gen.tr/lenovo-loq-essential-15irx11-i5-13450hx-16gb-ddr5-rtx5060-gddr7-8gb-512gb-ssd-156-fhd-144hz-freedo_u37794
  2. mustafa_Elmas58

Elder Scrools oblivion 4 remastered

Rtx 4050 140 watt ekran kartı ve i5 12500 h işlemcili laptop kullanıyorum işlemci kullanımım %90 larda geziyor . Sizde de aynı sorun var mı ?
  3. mustafa_Elmas58

Millenicom 1000 mbps internet

Merhabalar 1000 mbps internet bağlattım speed testte 950 küsür hız alıyorum fakat dosya indirirken saniyede 45 megabayt indirme hızını geçmiyor indirdiğim sitelerin serverleri ile alakalı galiba çünkü en az saniyede 100 megabayt indirme yapması lazım . Test amaçlı saniyede 100 mb alacağım bir...
  4. mustafa_Elmas58

Indiana Jones oyunda gölgelerde glitch oluşuyor

Oyunu zaten indireli 3 saat falan oldu game pass üzerinden indirdim bir bakayım güncelleme var mı . Bir de ekran kartına yeni driver güncellemesi gelmiş mi geldiyse onu da yapıp tekrar deneyeceğim
  5. mustafa_Elmas58

Indiana Jones oyunda gölgelerde glitch oluşuyor

Merhabalar yaklaşık 2 saattir Indiana jones oynuyorum rtx 4050 i5 12500H sistemim ile. Fakat gölgelerde kalan yerler gri ve siyah beyaz şekilde görünüyor neyden kaynaklanıyor olabilir . Aşağıdaki resmi başka bir yabancı forumdan aldım benim hatamın aynısı .
  6. mustafa_Elmas58

Indiana jones and the great circle . Rtx yok

Bu gün indiana jones and the great circle oyununa başladım ekran kartım Rtx 4050 supreme ayarlarda 90-110 FPS arası alıyorum fakat oyunda ayarlarda rtx ayarı yok nereden rtx aktif edebilirim
  7. mustafa_Elmas58

Stalker 2 grafikleri 🤢

Orasını biliyorum ama diğer oyunlarda Stalker kadar göze batmıyor . Stalker da eksik bir şeyler var net bir şekilde . Yüksek ayarlarda oynuyorun ama yok . Forza horizon 5 bile açık ara daha kaliteli
  8. mustafa_Elmas58

Stalker 2 grafikleri 🤢

15.6 inch laptopumda grafikler o kadar göze batmıyordu fakat bu gün hdmı ile laptopu TV ye bağlayıp uzandığım yerden kolla oynayayım dedim oyun bir açıldı mubarek sanki half life 2 grafikleri gibiyimiş o grafiklere dayanamadım kapattım . Metro exodus un grafikleri bile daha iyiymiş ben metrodan...
  9. mustafa_Elmas58

RTX 4050 STALKER 2 performansı

i5 12500H x RTX 4050 (140 Watt) ekran kartlı laptop kullanıyorum stalker 2 oynarken oyunun ilk yarım saatinde orta yüksek ayarlarda 70-85 fps arası stabil oynayabiliyorum fakat herhangi bir çatışmaya vs girince fps direk 25-30 arasına düşüyor ve o şekilde kalıyor . Kapat aç yapınca düzeliyor...
  10. mustafa_Elmas58

Sanal gerçeklik gözlüğü uçuş simülatörü için

Merhabalar bol bol Microsoft Flight Simulator ve dcs world oynayan biri olarak PC ile uyumlu sanal gerçeklik gözlüğü tavsiyesi arıyorum 10.000 TL bütçe ile ne alabilirim ?
  11. mustafa_Elmas58

Xbox uygulamasında oturum açamıyorum yardım edin.

Yaklaşık iki saattir xbox uygulamasında (PC) oturum açamıyorum. "Xbox live da oturumunuzu açamadık 0x80004005 hatasını alıyorum ama diğer hesabımla giriş yapınca açılıyor oturum ne yapmam lazım :(
  12. mustafa_Elmas58

Kurgu ve oyun için laptop önerisi

https://www.trendyol.com/acer/nitro5-core-i5-12450h-16gb-512-gb-ssd-rtx-4050-freedos-15-6-fhd-notebook-nh-qlzey-007-165-p-785990465?boutiqueId=61&merchantId=107007&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listele...
  13. mustafa_Elmas58

Acil yardım. Hiçbir oyun açılmıyor ekran kartı hatası veriyor

Rtx 4050 laptop kullanıyorum.Bilgisayarım da yarım saat öncesine kadar hersey normaldi fakat şu an hiçbir oyun açılmıyor oyuna giriyorum menüye kadar geliyor, başlaya bastığım zaman oyun kapanıyor ve ekran kartı hatası veriyor bazen de mavi ekran veriyor.
  14. mustafa_Elmas58

Dji mini 2 se fly more combo vs dji mini 3

Bataryasını kaç dakikada kaç watt şarj aleti ile şarj ediyorsunuz?
  15. mustafa_Elmas58

Dji mini 2 se fly more combo vs dji mini 3

Dostlar drone almayı düşünüyorum dji mini 3 daha yeni bir cihaz ama tek batarya ve şarj standı olmadan geliyor ama dji mini 2 se 3 adet batarya, şarj standı falan yanında geliyor ve neredeyse aynı fiyata geliyor sizce hangisini almalıyım?
  16. mustafa_Elmas58

FIFA 23 oyunda korner kullanıldıgı zaman aşırı kasıyor

Rtx 4050 140 Watt ekran kartı ve i5 12500h işlemcili laptop kullanıyorum RDR 2 , starfield, Forza horizon 5 gibi oyunları sıkıntısız oynuyorum ama FIFA 23 ye oyun aşırı kasıyor ve bazen mavi ekran veriyor aynı sorunu yaşayan var mı ?
  17. mustafa_Elmas58

Starfield seni ne ümitlerle indirmiştim :(

Doğru söylüyorsun belki de RDR 2 den sonra oynamakla oyuna haksızlık ediyorum ki bence şu ana kadar oynadığım hiçbir oyun RDR 2 ile karşılaştırılamaz bile .
  18. mustafa_Elmas58

Sıkıntı yok game pass ile oynuyorum zaten ama oyun sarmadı hiç
  19. mustafa_Elmas58

Yaklaşık 5 saattir starfield oynuyorum, öncesinde RDR 2 yi bitirdim ve bu oyuna geçtim . Geçer geçmez sanki call of duty 2 oynar gibi hissetmeye başladım bir oyunun vuruş hissiyatı bu kadar mı kötü olur , hikaye desen oynuyorum hala bir şey anlamadım . Half life 2 nin bile vuruş hissiyatı daha...
  20. mustafa_Elmas58

Alan Wake 2'yi Sıkıcılığından Dolayı Bıraktım

Yaklaşık 3 saat ama oyun çok yavaş ve sakin ilerliyor sanırım ben daha fazla aksiyon seviyorum. Bir de o zihin odası mıdır nedir orada geçirdiğimiz vakitler de ayrıca sıktı 1712359121 Benim gibi RE 4 den direk Alen wake 2 ye geçecek olursan eğer oyun gerçekten çok sıkıcı gelecektir
Geri