Arama sonuçları: *

• Users: segoi
  • Order by date
  1. S

🔥İndirim Minecraft TNT anahtarlık 2 adet 32₺

Oğluma aldim, cok hoşuna gider. Teşekkürler konu için
  2. S

🔥İndirim SONGMICS Piknik örtüsü, 200 x 200 (530₺)

Linki buraya at da hepimiz kurtulalım :D
  3. S

🔥İndirim Koş bir de kupon geldi. Erazer 4060 27.499 TL / 4070 35.499 TL / 5060 44.999 TL

Brom İş için kullandığım Lenovo ThinkPad Ultra 7 ile karşılaştıracak olursam, malzeme kalitesi (kasa, touchpad, butonlar) oldukça düşük kalıyor. Elim kaliteli bir ürüne alıştığı için başta ısınamadım. Sonuç olarak, bu bir fp ürünüydü ve oldukça ucuzdu. Bu nedenle düşünmeden aldım; beklentim de...
  4. S

🔥İndirim Koş bir de kupon geldi. Erazer 4060 27.499 TL / 4070 35.499 TL / 5060 44.999 TL

HB den aldım bende. Cumartesi 17 den önce sipariş ettim pazartesi sabah elime ulaştı. Adresinizdeki yoğunluğa göre değişiyor olabilir.
  5. S

Playstation 5 Slim Digital Edition 1tb (İTHALATÇI GARANTİLİ) 10199 tl

Trendyoldaki satıcının web sitesi " https://teknokoleji.com/ " siteye girince hack olduğunu anlıyorsunuz asufbıasıufbasfasf aşırı yaratıcı
  6. S

🔥İndirim RAZER PRO TYPE ULTRA US 3200TL 😱😱 ÇÖK ESMA ÇÖKKKKK

Geri Bildirim: Tuşa basıldığında kullanıcının hissettiği duyusal tepki, basış hissi Hot Swap: farklı switch türlerini deneyebilir veya arızalı switchlerini değiştirebilirsin Optik ve manyetik switch daha hızlı tepki süresi, daha sessiz ve daha dayanıklı oluyor tabi bir de daha pahalı
  7. S

Öneri Kurtarılmayı Bekleyen Kasam

Bence de 10k koysam 9k ya gitse yeter
  8. S

Yapma ya 6.5 ne :/ satmasam daha iyi evde şerefiyle bozulsun :D sarı ve kırmızı siteleri kontrol ettim de 10-13k arasi gözüküyor.
  9. S

2020 yılında satın aldığım bilgisayar kasamı mecburen satmak zorunda kalıyorum. 2 yaşındaki oğlum önce üstünde tepindi, sonra da temperli camı sabitleyen 4 vidadan ikisini kaybetti, sonra yetmedi ekran kartının markasının yazdığı arka kismini da kalemlerle boyadi( tabi bayağı çizildi ama aksamı...
Geri