Arama sonuçları: *

1. 9

Dell g15 mi mi HP victus 15 mi

https://www.gaming.gen.tr/urun/328500/dell-gaming-g15-5530-g155530013u-intel-core-i7-13650hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-140w-15-6-inc-full-hd-ubuntu-gaming-laptop/?ref=akakce&v=1.27.9 https://ty.gl/rgmrkmddm5rnf İkisi arasinda kaldım sizce hangisini almalıyım
  2. 9

Yardım Görev çubuğu donuyor

Merhaba,laptop uzun süre açık durunca görev çubuğu donuyor,cubuktaki ugulamalara tiklayinca açılıyor ama saat ve şarj değişmiyor.sorun nedir?
  3. 9

Yardım Laptop ısınması hakkinda

Hocam boşken 45 ve 55 arası değişiyor oyun oynarken Max 87 o aralar oluyor.nasil sizce Cihaz Dell g15 5530 bu arada
  4. 9

Nereden bakacağım
  5. 9

Merhaba, laptopda sadece hava kanalları ısınıyor arkasında ise hava kanalının biraz aşagisi ısınıyor diğer yerler normal.Normal midir yoksa sorun var mıdır
  6. 9

Sizce hangisini almalıyım.

Sizce HP victus 15 mi yoksa Asus tuf f15 mi almalıyım. 16gb ram ve 512 SSD.
  7. 9

Lisede kaç gün devamsızlık olursa belge alınmıyor?

Tamamdır teşekkür ederim okuldan bir kaç öğrenci o kural kalktı demişti de
  8. 9

Lisede kaç gün devamsızlık olursa belge alınmıyor?

Merhaba arkadaşlar lisede kaç gün devamsızlık olursa belge alınmıyor yardım edin ailem belge almamı istiyor ve benim devamsızlığım 5 gün. 9. Sinifim
  9. 9

9. Sınıf baraj matematik baraj ders mi?

Merhaba,9. Sınıf yıl sonunda sadece matematikten kalırsak matematik sorumluluk sınavına girmek zorunda mıyız?
  10. 9

10. Sınıfta nakil aldirmak

10. Sınıfta başka bir okula nakil aldirmak istesem orta okul başarı puanına mi bakılır yoksa 9. Sınıf ortalama mi?
  11. 9

Acil yardım edinnnnn

Acil yardım yazdığım icin özrü dilerim
  12. 9

Acil yardım edinnnnn

Arkadaşım gitmek istediğim okula gidiyor senden daha düşük puanlarla gelenler var demisti
  13. 9

Acil yardım edinnnnn

Kontenjan 6
  14. 9

Acil yardım edinnnnn

Arkadaşlar benim obp 80,85 puanlı lise beni alır mi
Geri