Klavyeyi bende sipariş verdim bugün deneyip göreceğiz bakalım. Ayrıca alanlar hangi kargo ile geldiğini söyleyebilir mi? Herhangi bir kargo bilgisi yok siparişlerimde
O zaten limited model muhtemelen ondan dolayı premium hissettiriyordur. Ben klasik siyah denedim ve keycapleri pekte kaliteli hissettirmemişti. Arada sadece keycapler için 300tl fark oynuyor zaten. (2350 vs 2650)
@Toprakcavlak videoda mad68 kullandığını da belitrmişsin kısaca aralarındaki farkları ve hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilir misin? mad68i elime aldım çünkü nasıl bir şey olduğunu biliyorum fikir olması açısından iyi olur
Selamlar. Birkaç gün önce bu klavyenin çıktığını gördüm. Tamda manyetik switch bir klavye arıyordum güzel denk geldi. Bu klavyenin özellikleri bayağı bir cezbetti beni. Sizce alınır mı?
Selamlar. İ5 10400 ve rtx 5060 kullanıyorum. İşlemciyi de değişecektim ama bayağı bi sonraya kaldı. İşlemci %100 iken ekran kartı %25 kullanılıyor. Çok nadiren %30lara çıktığı görülüyor. Yani çok ufaktan miniminnacık bir darboğazım var. Bunu hafifletmemin bir yolu var mı?
Biostayken fişi çektim şarjının bitmesini bekledim kapandı açıldı şuan biosta da 0 gözüküyor şarj olmasını bekliyorum
1754679615
Çok fazla oyun oynayınca
Merhabalar. Laptopumun şarjı windowsta 0 görünüyor. Boşta iken şarjı %99 görünüyor onda sıkıntı yok ama windowsta şarjı 0 gözüküyor ve pc kapanıyor. Şarjı var aslında ama yok gibi gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
o kadar mı ya
1754583611
kimse ne kadar tam darboğaz yapacağından emin değil mi? herkes farklı bir şey diyor
1754583629
bu işlemci ile bu ekran kartı çokta problem olmaz mı?