Arama sonuçları: *

1. fronze

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Samsung galaxy tab s11 veya s11 ultra tamda tablet arıyordum okul için ,yaptırabilirsen tadından yenmez valla :DDD
  2. fronze

15k-25k TABLET ÖNERİSİ

15000-25000 belki 30000'e kadar bütçem var.Okul ve kişisel kullanım için istiyorum ,not falan tutacağım için kalemide olması gerekli sizin önerebileceğiniz hangi tablet vardır. Ben şuanda samsuns s11'i düşünüyorum ama 11 inç sanki not falan tutmak için yetmez gibi geliyor. Samsungun sitesinde...
  3. fronze

internet önerisi ?

Kablonet kullanıyorum bu aralar çok sık İnternet kesintisi oluyor bilgin olsun yaşadığım bölge ilede alakalı olabilir
  4. fronze

Apex Pro TKL mi Apex 9 TKL mi?

Oyuncuysan apex al değilsen custom al benim önerim ama Pro daha iyi tabii ki
  5. fronze

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Aynı öneriyi yapmaya geliyordum bu fiyata gayet yeterli bir mouse
  6. fronze

Termal Macun Önerisi

Ne kadar süre işimi görür ve bu kadar para vermeye gerek var mı
  7. fronze

36500 e bu sistem alınır mı?

Pahalı
  8. fronze

Termal Macun Önerisi

Mx-4 düşündüm kryonaut düşündüm önerinizi bekliyorum R9 5950x işlemcim var sıvı soğutmalı
  9. fronze

30K Civarı hazır sistem önerisi

Hemen alacaksan gaming gecesinde rx 7700lü PC var iui gözüküyor
  10. fronze

2500 TL Mouse Önerisi

Bende F1 Pro alıcam ama palm tutuş kullanmadam vxe R1 Pro alırdım Dongle ile beraber vxe R1 Pro Palm çok uygun değil
  11. fronze

Oyuncu Koltuğu Veya Ofis Koltuğu Öneri

Ofis koltukları daha ucuz olduğu için onları almayı planlıyorum ama varsa önerilerinizi bekliyorum
  12. fronze

Cloud II vs Hs80 vs Cloud III

Ben hs80 almayı düşünüyorum sizce ne tercih etmeliyim çoğunlukla oyun oynuyorum ama film dizi müzik falanda dinliyorum önerinizi bekliyorum
  13. fronze

Öneri Oyuncu Kulaklık Önerisi

Teşekkürler bunu unutmuşum itopyaya bakıyordum
  14. fronze

Artık alamıyorum hocam indirimi bitti :(
  15. fronze

Aklımda cloud II vs hs80 vs razerın bi kulaklığı vardı sizce hangisi daha iyi
  16. fronze

Çoğunlukla oyun için ama sadece oyun için olmayan bir kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  17. fronze

Çözüldü✓ Gta 170 fps takılma oluyor neden

Vsync aç düzeliyor
  18. fronze

Çözüldü✓ Gta 170 fps takılma oluyor neden

Benim bildiğim kadarıyla fazla fpsten oluyor bendede oluyor çünkü rx6900xt r9 5950x var
  19. fronze

Disiplin cezası yermiyim

Okulda çok kere telefonla yakalandım hiç bir şey olmadı ama o öğretmene kalmış bir şey umarım şansın yaver gider
  20. fronze

ASUS TUF Gaming VG249Q bu monitörü kullanan var mı??

Bu kaç hz bende bunun 280hzsi var gayet memnunum
Geri