Arama sonuçları: *

1. yilmaz_ff_43

Steampubg geliştilebilir akm

Merhaba arkadaslar steam pubg de hurda avcısında kasa actım ve gelistirilebilir yılbaşı hediyesi akm kroma verdi onaylamama rağmen envanterimde bu silah görünmüyor alamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim
  2. RKS RSI-X Pro

RKS RSI-X Pro

Katlanır elektrikli bisiklet. 7 km de garantisi var. şarj aleti ile birlikte. MOTOR RKS 36V 250W AKÜ Samsung 36V 10Ah MAKSIMUM HIZ 25 km/h SÜRÜŞ MESAFESI 35-45 km/h ŞARJ SÜRESI 4-6 Saat JANT Tel 20 KRANK Çelik GIDON Alüminyum H184 FREN KOLU KB-039 Elektrikli Çelik ÖN / ARKA FREN YX-DB06...
  3. Honor 70

Honor 70

Zümrüt Yeşil Kapalı Kutu 22 ay genpa garantili 8 gb ram 128 gb hafıza 5g
  4. yilmaz_ff_43

Monster Tulpar ile mining yapmak ?

Batuhan komik olan ne hayirdır??
  5. yilmaz_ff_43

Monster Tulpar ile mining yapmak ?

Kardeşim ben tullar ile yapıyorum 1 haftadır.lakin sıcaklığı 50 derece ve altında tutmaya çalışıyorum.ve süreklide yapmıyorum sadece geceleri balkonda yapıyorum serin serin
  6. yilmaz_ff_43

Monster mining sıcaklık nasıl

1 haftadır moster tulpar 1660ti ile kazım yapıyorum.ve islemci sıcaklığım 45. Ekran kartı sıcaklığım maximum 54 derece.hatta 54 çok nadiren görüyorum.bu değerlerde devam edersem herhangi bir sorun yaşarmıyım.sıcaklıktan dolayı sadece geceleri terasda açıyorum pc yi.gündüzleri kullanmıyorum
  7. yilmaz_ff_43

Garanti kapsamındaki Monster laptop mining yapmak

Grantisi devam ederken yandığını varsayalım.garanti kapsamında onarılmazmı
  8. yilmaz_ff_43

Garanti kapsamındaki Monster laptop mining yapmak

Tulpar t7 v19. 1660ti ile bir kac saat 23mhs ile kazım yaptim ve ekran kartı sıcaklığı giderek arttığı için hemen bıraktım,sorum şu kazıma devam etsem ve cihazın hala garantisi devam ediyor.kazım ile alakalı cihaza bi zarar gelirse bu garanti kapsamına girermi
  9. yilmaz_ff_43

Monster tulpar t7 v19.3 Oc

Elimde tulpar t7 v19.3 model laptop var. İ7.9700h 1660ti ekran kartı 16 gb ram var.bu cihaza oc yapılabilirmi.
Top Bottom