Arama sonuçları: *

1. FrankTurko05

Çözüldü✓ 24 inc 5000 TL Civarı Monitör Önerisi ?

garanti konusu dell markasında beni çok etkiledi ya adamlar mükemmel hizmet sağlıyolar. dell in bütün monitörlerinde yerinde servis garantisi var.
  2. FrankTurko05

Öneri OPPO KULAKLIK ALMAYIN

artık kolay kolay değişim yapmıyor markalar zor bi durum ama öyle. 1 yıl önce şirinevlerden 300 liraya çakma iphone kulaklık aldım aga çok iyi çıktı, sesi konuşması ve 1 senedir hala şarj süresi aynı herhangi bir sorunuda olmadı şükür.
  3. FrankTurko05

Yardım 3200MHz ram takılı bilgisayara 3000 mhz farklı bir marka ram taksam ne olur

3000 mhz takarsan diğer ram de 3000 mhz de çalışır, en düşük cl değerlerini alır. Marka model fark etmez ama mhz ve cl değeri aynı olsa daha iyi olur.
  4. FrankTurko05

Öneri Laptop batarya kullanımı hakkında

dostum ilettiğin gibi 90da fişi çıkarıp 10 da takman batarya önrünü korur ama bunun dışında bir çare yok gibi.
  5. FrankTurko05

Hangi Laptop Alınır?

ama ekran kartı watt değeri farkı gerçekten var kullanımın temiz ise kasa kalitesi sorun olmaz bence, ama şu var ısınma sorunuda olur kasa kalitesi düşük olan ürünlerde.
  6. FrankTurko05

Hem oyun amaçlı hem de grafik çalışmak için?

evet kullanıcı yorumlarına bakınca 3070ti biraz daha fazla puan almış https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-4060-Laptop-vs-Nvidia-RTX-3070-Ti-Laptop/m2040979vsm1757879
  7. FrankTurko05

RTX 4060 Ti ve Ryzen 5 5600 için PSU önerisi

dostum güzel bi fiyat var al keyfine bak :) https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-psu-mag-a650bn-650w-fiyati,1503628831.html
  8. FrankTurko05

MONİTÖR ÖNERİRMİSİNİZ?

240Hz olarak fiyat performans değerlendirilebilir...
  9. FrankTurko05

Yardım yorumlarınızı bekliyorum; anakart ve ramin birbirine yetmemesi

anakartı bios update yaparak denedin mi?
  10. FrankTurko05

Çözüldü✓ 24 inc 5000 TL Civarı Monitör Önerisi ?

dell diğer iki markaya göre daha az ölü piksel ve ghosting sorunu verir bunu net söyleyebilirim. dell markası için firma ile görüşebilir misin yerinde servis garantisi var mı diye, eğer yerinde servis garantili ise gözün kapalı al derim :)
  11. FrankTurko05

Hem oyun amaçlı hem de grafik çalışmak için?

Herkese merhaba arkadaşlar, hem grafik çalışmak photoshop, corel gibi proglramları kullanmak, hem de güncel oyunları standart ayarların biraz üzerinde oynamak için laptop bakıyorum kendime. birçok bilgisayar var ama 2 bilgisayar arasında kaldım. casper acer monster gibi markalara para vermek...
Geri