Arama sonuçları: *

1. M

AMD Software Adrenalin Edition 25.6.1 Yayimda!

Bukadar marka fanboyu olmayın ya ;şuan nvdida da 5000 serisine çalışıyor, olayı nekadarda abarttınız ya 9000 seriler daha yeni çıktı tabi ağırlığı ona verecekler. Nvdida 3000 2000 serisine dlss3 vermedi ama amd verdi 5000 6000 serisine bukadart abarttınız ozaman almasaydınız.
  2. M

3 JEDEC aynı, 1 JEDEC farklı normal mi?

Ayni yazilar gene jedec degerler 1721553550 Bu arada farkli model almismiyim suphesiyle 2 16gb ramin kutulsrindaki model numaralari karsilastirdim 2si ayni model numaralari herseyu ayni
  3. M

anlamadım 2.ramde aynı marka aynı model tek soru şu sorun yok dimi ramlerde uyumsuzluk falan
  4. M

ramler de sorun yok dimi?
  5. M

2x16 RAM aldım taktım. 3 tane JEDEC aynı 1 JEDEC farklı normal mi sizce? 2 tane aynı marka RAM.
  6. M

Fortnite yüksek ram kullanımı

Hocam sen direcx 12 yap nekadar ram yedigini soyle😂😂
  7. M

Acer Nitro 16 da kullanılan sıvı metal macunun akma riski var mı ?

Sivi metal kullanildigi kanaatine nasil vardin
  8. M

Diablo 4 de zirh silah yukseltme secenegi yok

Dun diablo 4 e update geldi menuler degisti esya yukseltme secenegi yok yardımcı olur musunuz?
  9. M

Kaspersky Plus bu ayar açılmalı mı?

açmanıza gerek yok kendi varsayılan ayarlarında kalsın; ben kaspersky standart kullanıyorum ayarlarla uğraşmıyorum sende benim gibi uğraşma bence
  10. M

Windows 11'e geçilmeli mi ?

Hocam windows 11e gecilirmi lafi artik eskide kaldi artik
  11. M

Windows 11'e Geçilir mi?

şu çöp kelimesini kullanma ,windows 10 kullanmak isteyen kullanır. 1714893563 kardeşim o işlemci windows 11de daha stabil çalışır; tavsiyem windows 11 kullanman sorun falan yok işletim sistemde, tamamen oturdu diyebilirim.
  12. M

FC 24 onarmadan açılmıyor.

Valla bende yasiyorum maalesef cozemedim hem fc 24 hemde eayi sildum 2sini yeniden kurdum gene ayni
  13. M

Yardım EA Sports FC™ 24 Açılmıyor

Bendede oyle oldu repair yapmazsam olmuyor acilmiyor ben yeniden kurcam fc24 guzwlce format attim fc 24 kurdum burnumdan geldi ya nazarmi degdi noldu anlamadim herseyde sanssizim hocam ben ne yapsam😂😂😂😂😂😂😂
  14. M

Yardım Diablo 4 86 gb inmişken yanlışlıkla pc kapattım gamepass

😂😂😂😂😂😂😂😂
  15. M

MZ-V7S1T0BW samsung 970 evo plus

bahsettiğim part numara hangi kontrolcüyü kullanıyor elpismi phoenixmi yoksa
  16. M

1tb ssd de 112 gb boş alan kalması

arkadaşlar xbox game passdan fazla oyun kurdum 112 gb boş alan kaldı 1tb den sorun çıkarır mı ssd
  17. M

GTX 1650 RYZEN 3 3100 The Last Of Us açar mı?

hocam rx 550 ile gtx 1650 kıyaslama rx550 kart çöp gtx 1650 o karttan kat kat iyi
  18. M

BIOS Güncelleme Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

hocam sen her cikani yap sonra pc duzgun calismaz ozaman yazarsin yorum
  19. M

BIOS Güncelleme Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

Hocam sana sorum su duzgun calisan pcye neden bios guncellemesi yapiyorsun?
  20. M

resident evil village oyunu

sistemim; işlemci: Amd Ryzen 5 5600H ram :16gb ekran kartı: Amd RX 6500M 4gb depolama :Samsung 970 evo plus 1tb hangi ayarda rahat oynatır?
Geri