Arama sonuçları: *

1. kadorop

steamden tanıdığımdan biri 50 dolarlık hediye çeki gönderdi

Hesap çalmak için en basit yapılan kandırma hareketleri. Hesabınla giriş yaparsın ve hesabın çalınır. Steamden hesabi geri alırsın ama envanterini zaten o zamana kadar boşaltmış olurlar
  2. kadorop

Aralık 2022 tarihinde topladigim kasa. Sizce kaça gider?

Sizin dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkür ederim cevabınız için
  3. kadorop

🔥İndirim TEAM C175 32GB Usb3.2 USB Bellek 89TL

Bi fiyat limitinden sonra mı (150tl ve üzeri gibi) indirimi uyguluyor acep
  4. kadorop

Hangi powerbank almalıyım ?

Xiaomiye en güzel giden xiaomi powerbankleri bence. Artık piyasadaki çoğu powerbankler aynı fiyat gibi oldu. Bence bi bak istersen hizli şarj özellikli olanlarına
  5. kadorop

Bu sistem alınır mı yardım

İlla 4070li kasa istiyorsan 36-37kya da gigabyte versiyonları bulunur ama bu pcnin de parçaları iyiymiş. Ben 6700xt 5600x kasamı çok yukseltmeyi düşündüm ama gittim motosiklet aldım bsjejdjejf 1707296293 Biraz fazla gibi geldi bana. En son sinerjide falan vardı sanırsam. Bi de oraya bak istersen
  6. kadorop

❌İndirim Bitti! ASUS TUF Gaming VG259QR 24,5 IPS 165Hz Monitör 6.499TL

Yorumlarda güzel. Tavsiye edebileceğim bir monitör. Almak isteyen kaçırmasın derim
  7. kadorop

Teşekkür ederim cevabınız için. Arkadaş çevrem 30un altına yazma dedi ama bana saçma gelmişti. 26,27 yazıp 25 ve biraz altına düşmeye çalışacağız bakalım. Hayırlı günler dilerim
  8. kadorop

Aralık 2022de aldım ama adam akıllı kullanamıyorum. Önceden de haftada 1 kardeşimle beraber oyun oynamak için aciyorduk ama şimdi yatıyor evde. Kardeşlerimde hep ödev yapmak için işlerini görmek için laptoplari kullanıyor. Sizce satmaya çalışsam nasıl bir fiyat yazmalıyım. PC pazarından bu...
Geri