Arama sonuçları: *

1. dmr.barisss

Hosting Com Tr TRABIS ONAYI

Hosting com tr uzerinden dün akşam .com.tr uzantılı bir domain ve windows hosting satın aldım. Plesk panel üzerinden basit bir html dosyası yükleyip aktifliğini kontrol ettim ancak url üzerinde yanıt vermiyor hatası alıyordum. Bunun üzerine site yetkililerine destek talebi gönderdim ve TRABİS...
  2. dmr.barisss

Unity 2D elmas toplama sorunu

teşekkür ederim, araştırdım öncesinde ama şanssızlıktır ki konuyu açtıktan sonra çözümü buldum. neyse en azından aynı sorunu yaşayanlar faydalanır :)
  3. dmr.barisss

Unity 2D elmas toplama sorunu

Öncelikle merhabalar. Unity üzerinde deneme amaçlı 2D bir oyun tasarlamaktayım. Elmas toplama mekaniği ekledim. Ancak elması toplayayım derken karakterim elmasa çarpıyor ve bazı engelleri geçemiyorum. Elmasın Trigger'ını açtığımda ise sanki elmasa değmiyormuş gibi algılıyor ve elmas yok...
  4. dmr.barisss

GameLoop yüklenmiyor

pubgm
  5. dmr.barisss

GameLoop yüklenmiyor

2 gündür yaklaşık 7-8 kere gameloop' u indirimeme sebep olan hata için yardım istiyorum. 32 bit versiyonu indirmem halinde ''hata kodu 5'' veriyor. Her denememde gameloop'u ve bilgisayardaki atıklarını tamamen kaldırdım, buna eminim. Riot Vanguard' dan kaynaklı olabilir diye silerek yüklemeyi...
  6. dmr.barisss

Google Hesabı Çalındı

değerli mesajınız için teşekkür ederim. bi hareket olması halinde yeni bir konu açarım ya da aynı konudan mesaj atarım.
  7. dmr.barisss

Google Hesabı Çalındı

elbette bunu biliyorum zaten. ancak ilk mesajımdaki sorunun cevabını merak ediyorum. bir yanıtınız var mı acaba?
  8. dmr.barisss

Google Hesabı Çalındı

Evet Evet önce google bildirimi geldi. Daha sonra şifre değişikliği yaptığını gördüm. İnstagram ve tiktok hesapları da çalındı ayrıca.
  9. dmr.barisss

Google Hesabı Çalındı

Google hesabım çalındı ve çalındıktan sonra şifre değişikliği yaptım, 2 aşamalı doğrulama açtım, Daha sonra çalan kişi tel numarasını kaydetmişti, onu da sildim. Sosyal medya patformlarındaki şifrelerimi değiştirip onlar da da 2 aşamalıyı açtım. Sorum şu ki; hala daha oturumun açık olduğu...
  10. dmr.barisss

Çözüldü✓ Depolama Açığı Windows 10

Bir laptop' a sahibim ve 512 GB' lık bir M.2 SSD' ye sahip. ancak C ve D disklerindeki toplam depolamaya bakıldığında 475 GB' lık bir toplam alan çıkıyor. Görseli ekte paylaştım. Sorunumun çözümünü biliyor musunuz acaba? NOT: Gerekli mi bilmem ancak D diski laptop firmasının sürücüleri ve kendi...
  11. dmr.barisss

Laptop Düşük Fps Sorunu

Yaklaşık 2 ay önce Acer Nitro 5 laptop aldım. İşlemcisi i5 12450h ve ekran kartı rtx3050. Tek slot 8 gb ram bulunuyor. Steam Pubg'de yapabileceğim en düşük grafikler ve 1280x720 çözünürlükte yaklaşık 80 fps civarı alıyorum. Hatta arada bir fps drop da yiyorum. 1- Sizce bu fps değerleri bu sistem...
  12. dmr.barisss

Steam Büyük Güncelleme Sorunu

Selamun Aleyküm öncelikle. Steam' e bundan birkaç gün önce eFootball yüklemesi yapmıştım. Yüklemeden 1-2 gün sonra hemen hemen oyunla aynı boyutta büyük bir güncelleme gelmişti. Ve ben de umursamayıp direk oyunu silmiştim. Ancak hatayı bu sefer PUBG' de yaşadım. Az önce 36 gb' lık bir...
Geri