Arama sonuçları: *

1. bugradoglu

Kulaklık telefonu kapatıyor

Hocam var mi bilginiz
  2. bugradoglu

Konunun one çıkmasını nasil sağlayabilirim sorun hala devam ediyor belki çözümü bilen vardır
  3. bugradoglu

Kulaklık qcy t13 anc telefon samsung a54 telefonu 2 ay önce aldim kulakligi da 1 hafta olmadı
  4. bugradoglu

Kulaklikla 1 saat falan muzik dinledikten sonra ses aniden kesiliyor ve telefon kendisini kapatıp açıyor sorunun çözümü nedir yardimci olabilecek var mı?
  5. bugradoglu

Çözüldü✓ ..aaaaaa

.aaaaa
  6. bugradoglu

❌İndirim Bitti! Aliexpress Geri Döndü 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Şu saat setini almanızı tavsiye etmem kalitesi aşırı kötü ve 3. Gün bozuldu.
  7. bugradoglu

Qcy t18 ve kulaklık önerisi

Hocam arada 200 lira fark var deger mi sizce 1712767391 Ses kaliteleri ve sarjlarinin gitme sureleri arasında cok fark var mi
  8. bugradoglu

Qcy t18 ve kulaklık önerisi

Yakın zamanda kulaklığım bozuldu bende araştırma yaparken Qcy t18 modelini buldum daha önce kullanan var mı memnun musunuz bilgisi olan yazabilir mi ayni fiyata bildiğiniz daha iyi modeller varsa yazarsanız da memnun olurum.
  9. bugradoglu

1 Aylık Ücretsiz Storytel Kampanyası

Vodafone kullanıcılarına özel yazıyor
  10. bugradoglu

bugün spora başlayacağım tavsiyeleriniz

Isimleri google a yazarak hareketin nasil yapildigini öğrenebilirsin. Hareketleri 3 set 10 tekrar olacak şekilde yap. Bu program 2-3 aylık olana kadar seni çok rahat götürür.
  11. bugradoglu

bugün spora başlayacağım tavsiyeleriniz

Simdi oncelikle yanına su ve havlu almalısın eger varsa spor yapan bir arkadaşınla git o seni yönlendirir yoksa da sıkıntı değil orada büyük ihtimalle bir görevli vardır ona sorabilirsin ne yapman gerektiğini o da yoksa salonda kaslı gördüğün birine sorular sor büyük ihtimalle yardımcı...
  12. bugradoglu

Elektro şok cihazı tavsiye

Hiç yorum yok bilemedim birde sanki bunlar etki etmiyormuş gibi bir izlenim verdi küçük dikdörtgen şeklinde olanlardan arıyorum aslında 1707761762 Köpeğe sıkmış cani lan bunlar
  13. bugradoglu

Elektro şok cihazı tavsiye

Eve mecburen geç saatlerde gidiyorum yol üzerinde çok sayıda sevimli dostlarımız var hem onlardan korunmak için hem de kendimi savunmak için elektro şok tavsiyesi istiyorum baya araştırdım önceki konulara da baktım ama düzgün bisey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Geri