Arama sonuçları: *

1. F

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Arkadaşlar gamepad geldi güzel gerçekten ama FC 26 oynuyorum ve sanki kendi kendine tuşlara basıyor bunun nedeni nedir yardımcı olur musunuz?
  2. F

Bunu aldım bakalım inşaallah memnun kalırım
  3. F

Bende pusat clutch gamepad var. Bu daha mı iyi acaba?
  4. F

🔥İndirim 🔥🔥🔥Seçili Cips Çeşitlerinde 1 ALANA 1 BEDAVA 🔥🔥🔥

Hocam herşeyi boykot etmeye zaten gücümüz yetmiyor bunların hepsinin farkındayım. Benim tepkim ufacık bir cipsi bile boykot edemeyişimizdendir.
  5. F

Hocam en çok sözde tepki gösterenlere lafım öbür türlü boykot olayı kişisel bı karar. Devletin olduğu için tepkimi gösterdim yoksa başkasını uyarmaktan çoktan vazgeçtim
  6. F

Çok büyük yanlış yaptım. Intel almadım sırf boykot diye ama Nvidia alternatifini bulamadım. yine de aldığım için pişmanım. Keşke leptoplarda alternatifi olsa da Nvidia almasaydm. Masaüstü toplasaydm kesinlikle AMD alırdım
  7. F

Bı de yerli milli olacak. İsrail mallarına kampanya yapıyorlar. Evvela senden görünüp seni sömürenlerden kurtulmalı
  8. F

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 FE'nin fiyatı 31,500'e düşmüş!

Kaçak Telefon sektöründe ciddi bi pazar var hocam.
  9. F

Eninde sonunda kayıt çıkacak. Samsung kaçak telefon piyasasını bırakacak kadar gerizkalı değil diye düşünüyorum
  10. F

Bu paraya kaçak s25 ultra alınır neden fe falan filan alınsın ki
  11. F

🔥İndirim BASEUS 24.000 mAh Digital Display 140W Taşınabilir Şarj Cihazı 3.999 TL

3 arkadaş beraber alsa ve 2 tanesinin parasını aralarında bölüşürse diye kampanya yapmışlar sanırım:)
  12. F

🔥İndirim Trendyol İndirim Kodları

2000/250 EPBILYNNMFTUREEHTWLTCUMY
  13. F

❌İndirim Bitti! Luis Bien Aktif Karbon Diş Temizleme ve Beyazlatma Seti Macun Toz Fırça 277 TL

Üç kere oooommmm de müneccim gibi link gelir :kekw:
  14. F

❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

oldu ama maç açılmıyor
  15. F

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Kod: 6CKgTihUfC 1770714351 Her defasında farklı kod veriyor Kod: C4LddHHTdK
  16. F

Kablosuz Mouse Arayanlar Bakabilir. 699₺

ajazz aj159 pro ile aralarındaki fark nedir
  17. F

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 99 TL Windows 11 Pro Key

Bu biraz daha uygun gibi https://ty.gl/udb0s3x5e984j
  18. F

🔥İndirim MSI KATANA 15 i7 14650HX 16GB 1TB SSD RTX5070 (115W) QHD Laptop 😱 65.999₺ ( DİP FİYAT + 9 TAKSİT )

Hocam rtx 5060 ile 5070 testlerine baktım Max 10 FPS fark oluyor yani çok abartılı bir fark testlerde görmedim açıkçası.
  19. F

🔥İndirim MSI KATANA 15 i7 14650HX 16GB 1TB SSD RTX5070 (115W) QHD Laptop 😱 65.999₺ ( DİP FİYAT + 9 TAKSİT )

Hocam benim bildiğim f intel oluyor a da AMD oluyor yanlış mıyım? AMD daha iyi diye aldım. Aldığımda f modeli bin ₺ civarı daha ucuzdu. Satıcı mediamrkt idi.
Geri