Arama sonuçları: *

1. Z

Yardım BAĞLANTINIZ ÖZEL DEĞİL HATASI OPERA GX

fatura kesecegim siteye opera gxden girmiyor fakat diger tarayıcılardan giriyor. Arada oluyor hep girmemzlik yapmıyor sebebi ney ?
  2. Z

Yardım Mafia: Definitive Edition işlemciyi çok mu yoruyor ? R7 7800X3D

dostum sagolasın senden bi ricam var bu dediklerini gosteren yapan herhangi bir video var mı bildigin ?
  3. Z

Yardım Mafia: Definitive Edition işlemciyi çok mu yoruyor ? R7 7800X3D

Mafia definitive edition steam sürümü oynuyorum 2K Yüksek ayarlar pc özelliklerim Asus dual rtx 4070 super + Ryzen 7 7800x3d Oyunda ortalama 150-160 fps alıyorum fakat işlemcim hep 80 derecelerde gpu 70 derece, 80 derece uzun saatler kullansan sizce bir sorun olur mu ? 240mm sıvI soğutucu takılı
  4. Z

Hadi Kart DOLANDIRICILIĞI

bankadan çekicez yapacak bisey yok
  5. Z

vay Einstein ya keske hep boyle zeki olsan, git teker teker tum sozleşme,ü bilgi formu ne varsa oku da gel. Tek tek ctrl f yaparak baktım oyle bir demiyor. Bosuna toxiclik yapma
  6. Z

Hadi hesabı oluşturdum 17 yaşındayım para attım hesaba Fast ile harcayım dedim bir baktım hesabı yukseltmek lazımmıs bunun içinde 18 yaşından büyük olmak lazımmış. Hesaba para atarken soru yoktu ama. Şu anda parayı hiçbir banka hesabıma da çekemiyorum internetten alışverişde yapamıyorum resmen...
  7. Z

AMAZON.TR İADE PARASINI YATIRMIYOR UGRAŞMIYOR

Amazon'da satın aldıgım kulaklık birkaç ay sonra bozuldu garantisini istedim garanti hizmeti veremiyoruz dediler yenisi ile degisim istedim sistemde sıkıntı var siz eskisini iade edin yenisini satın alın parayı size iade edelim dediler amazon.tr diye guvendim. Neyse kulaklık geldi iade edildi...
  8. Z

Yardım 4070s + R7 7800x3D sistemin GTA 5 performansı nasıldır?

4070 Super + Ryzen 7 7800x3D 2K Ultra ayarlar her şey acık Ultra GTA 5 story modda bu FPS normal midir? Sanki bana dusuk geldi ama bilemiyorum. GPU da sanki fazla sıcak.
  9. Z

Çözüldü✓ KLAVYEDE INSERT TUŞU YOK-- AK820 PRO

kagıtta falan inserte dair atama yok yuzdeyi yanlıs yazmıs oalbilir ya :d 1739808792 arkadaslar mouse macrro atadım sorun hallo9ldu hepinize tesekkur ederim yine de
  10. Z

Çözüldü✓ KLAVYEDE INSERT TUŞU YOK-- AK820 PRO

AK820 pro klavyemde insert tusu yok %65 klavye oldugu icin ve ihtiyacım var ne yapabilirim ? Aklıma macro atamak geldi mesela anydeskten arkadasım baglansa macro atasak o inserte bassa diye bildiginiz ucretsiz macro uygulamalarınız var mı veya baska bir cozum ?
  11. Z

AMAZON.TR-RAZER BARRACUDA X GARANTİ SORUNU

oyle yapmaya calısacagım. Yasal olarak direkt haklı benim degil mi . Garanti hizmeti saglaymıyoruz ne demek ya
  12. Z

degil zaten amazonda bunu kabul etti garantisini kendisi almış, garanti belgesini üstünde bilkom yazmıyor direkt amazon.tr yazıyor bilkom yazsa providyo alır. Ki zaten amazon da bunun farkında :d
  13. Z

Eylül 2024 yılında Razer BarracudA X kulaklıgı aldım ve aralık ayında dongle çalışmamaya başladı. amazon.tr satıcısından. 2 yıl garantisi var ve belgenin üzerinde şirket olarak amazon.tr yazıyor. İlk once razer ile danıştım bana providyo ile gorusmemi soylediler. Onlara yazdım seri numarasını...
  14. Z

RDR2 Mİ CS2 SEÇKİN Mİ

15. Z

Hangi Kulaklığı Almalıyım ?

yeterince tatmin ediyor gayet yeterli
  16. Z

Hangi Kulaklığı Almalıyım ?

Razer Barracuda X. Aynı bütcem vardı benim de bunu tercih ettim çok memnunum Amazonda falan 3k ya iniyor
  17. Z

Yardım RAZER Kulaklık dongle ve garanti sorunu

belgede tek iletişim bilgisi olan firma amazon tr. Başka firma adi veya imza yok
  18. Z

Yardım RAZER Kulaklık dongle ve garanti sorunu

Alalı daha bir yıl olmayan Razer Barracuda X kulaklıgımın type c donglı artık çalışmıyor. Kulaklıgı bkuetooth ile baglıyabiliyorum fakat dongle la baglanmıyor. TYPE-C TO USB TYPE A donusturucusu ile pcye baglıyorum, bilgisayarda uyarı veriyor usb aygıtı tanımlanamadı arızali diye. Telefonlara...
Geri