Arama sonuçları: *

1. T

Monitöre görüntü gelmiyor.

DPI ile bağlanıyorsan belki HDMI'a falan geçmiştir tekrar modunu ayarla öyleyse. Yada monitöründe sıkıntı olabilir geçmiş olsun.
  2. T

Çözüldü✓ Havit markasi alınır mı

Selamlar bende kablosuz kulaklık, mikrofon ve kulak içi kulaklığı var memnunum. Saatini bilmiyorum ama genelde f/p oluyor ürünleri yani fiyatına göre iyi ürünler. Tabi üst segment markalarla kıyaslamamak lazım.
  3. T

Warband da hangi krallık güçlüdür

Selamlar Warband oyununda eğer meydan savaşları için soruyorsan en güçlü şovalyeler Svadyanlarda mevcut Veagir ve Kergitlerde de çok iyi atlı birlikler var. Ayrıca Memlük Şovalyeleri de çok iyi. Karada en kötü Nordlar çünkü atlı birlikleri yok çok kolay yeniliyorlar. Eğer kale savaşlarında yer...
  4. T

Rtx 4070 ekran kartı için r5 5600 veya 5700x darboğaz yapar mı?

R5 5600 için ben darboğaz yapacağını düşünüyorum 1080p'de. 5700X için yorum yapamayacağım. Fakat arkadaşların dediği gibi eğer yeni bir sistem toplanıyorsa veya imkanın varsa DDR5 sisteme geçiş yapmak en doğru karar olacaktır. Kolay gelsin.
  5. T

Bu sistem 12k ya alinir mi

Selamlar iş görür tabii ki de fakat markalar çok güven vermiyor. Bence 10-15k bütçen varsa ikinci el bakmanı tavsiye ederim. İkinci elde daha performanslı bir sistem alınabilir.
  6. T

İLK BİLGİSAYARIM İÇİN SON KARAR

İleriye dönük DDR5 alman mantıklı olmuş. İleride daha güzel bir ekran kartıyla uzun süre kullanılabilir tatmin eder. Hayırlı olsun.
  7. T

Çözüldü✓ monitör ne ile silinmeli

Selamlar ben monitörlerimi mikrofiber bez ile siliyorum. Temizleyici olarakta fakirin lcd temizleme spreyi var onu kullanıyorum. Memnunum kolay gelsin.
  8. T

ryzen7 58003d+rx7900xtx işlemci tarafında herhangi bir darboğaza düşer mi sizce?

Teşekkür ederim yorumun için 2k çözünürlükte kullanmayı düşünüyorum zaten ama 1080p merak ettiğim içindi. 2k da hiçbir sorun olmayacaksa bu şekilde upgrade yapmayı düşünüyorum tekrardan teşekkür ederim.
  9. T

bilgisayar reboot da kaldı acil yardım

Kasanın arkasındaki powere gelen güç kablosunu çek power açık kalsın kapatma. Bilgisayarın açılış tuşuna 5-6 saniye kadar basılı tutup çek bir kaç kez. Ardından güç kablonu tak ve çalıştır. Bide böyle dene tekrardan konuşalım.
  10. T

bilgisayar reboot da kaldı acil yardım

Selamlar anakartınız diski okumuyor öncelikle anakartınızın sata girişindeki soketi çıkarıp başka sokete takın. Eğer olmazsa anakart ile disk arasındaki veri akışının sağlandığı kabloyu değiştirin sata kablosunu. Eğer oda olmaz ise diskinizde bir arıza olduğunu düşünebilirim geçmiş olsun.
  11. T

Bilgisayar bios ekranında kalıyor

Selamlar sisteminizin yüklü olduğu diski ne zamandır kullanıyorsunuz? Aklıma ilk olarak disk geldi yanlışım da olabilir.
  12. T

Yeni aldığım sistemde düşük FPS alıyorum.

Selamlar msi afterburner kurup oyun esnasında işlemci ve ekran kartı kullanım yüzdelerinizi, artı bide sıcaklık değerlerinizi kontrol eder misiniz? Eğer mümkünse bunları da paylaşır mısınız?
  13. T

Pc acilmiyor yeni aldım

Yusuf merhaba sistem özelliklerini belirtip sorunu biraz daha detaylandırır mısın? Mesela eğer kasan çalışıyorsa görüntü gelmiyorsa. Bunun gibi detaylandırarak anlatırsan yardımcı olabilirim.
  14. T

Bu bilgisayarı aldım kazıklandımı?

Öncelikle selamlar sistemin f/p anlamında çok başarılı buldum. 1080p çözünürlükte gayet yeterli bir sistem. Yorumları okudum bazı arkadaşlar biraz kötülemiş ama amd sevmediğini belirtmişsin bence bu sistem o fiyata çok uygun. Sistemin tek eksiği işlemci soğutucu tarafı olduğunu düşünüyorum. O...
  15. T

ryzen7 58003d+rx7900xtx işlemci tarafında herhangi bir darboğaza düşer mi sizce?

Donanım: Anakart: Msi B450 Gaming Plus Max İşlemci: ryzen 5 5600x Ekran kartı: Asus Rog Strix 3070 Ram: Hyperx Fury 3200mghz 4x8 32gb Soğutucu: Snowman T6 Ultra Psu: High Power 750w 80+ Bronze Arkadaşlar ben sistemimi upgrade etmek istiyorum. işlemcimi ve ekran kartımı değiştirmek amacım...
Geri