Arama sonuçları: *

1. H

msi pro b650m-p vs asus prime b650m-k

msı 4 ram slotu var asusta 2 ve benim bildiğim genel olarak (modele göre değişebiliyor) msı anakartlar asustan daha iyi. burdan kendinde farkları görebilirsin https://www.epey.com/anakart/karsilastir/890991-891196/msi-pro-b650m-p_asus-prime-b650m-k/
  2. H

Lenovo R25 İ30 kapanmayan refresh rate numarası

Yaklaşık 2 aydır kullandığım mönitorde bugün açtığımda sol üstte ekranla ilgili bilgiler çıktı. monıtor osd sinden off yapmama rağmen kapanmıyor. Hem osd den hem monıtor kontrol merkez uygulamasından fabrıka ayarlarına aldım olmadı, Kabloları çıkarıp taktım, mönitoru kapatıp açtım ne yaparsam...
  3. H

XBOX 9.nesil controllerdeki bu değerler normal mı yoksa ürün ayıplı mı?

Hocam paketleme çok önemli mi. Evde balonlu naylon yok. Streç filmi ve beyaz poşet gibi bişey var . onlarla iyice sarsıp paketlesem olur mu?
  4. H

Tekrar sipariş oluşturdum ve mail geldi. 5 tane adım var. 4. adımda paketlemenin nasıl olacağı yazıyor. Cihazınızı balonlu naylonla sarın ve cihazı kutuya yerleştirin, kutuyu ambalaj bandı ile kapatın şeklinde. Bunları kendim kutup alıp mı yapmalıyım yoksa kurye kutu getirir mi? Hocam bir de...
  5. H

İtopyadan satın almıştım. Bana microsoft ile görüşün dediler. 2 gündür araştırıyorum şu formu buldum: https://support.xbox.com/tr-TR/forms/request-controller-replacement bu formu doldurdum değişim olur heralde. Dün garanti başvuruşu yapmıştım ama onarım içinmiş heralde. onu şimdi iptal edip bu...
  6. H

Paylaştığım videodaki analog göçmesi normal mi peki
  7. H

2 gün önce sıfır xbox 9.nesil gamepad satın aldım. Ürünün bozuk olduğunu düşünüp konu da açmıştım. Bazıları ürün bozuk değil bunlar normal dedi. Gamepad tester da yaptığım kontrollerde analoglar tam sıfırda durmuyor. hareket ettirip bıraktıkça farklı değerler çıkıyor. Sürekli 0.02134 gibi...
  8. H

Çözüldü✓ İTOPYA BOZUK ÜRÜN GÖNDERDİ İADE ALMIYOR

Analog gamepad testinde tam merkezde durmuyor. Elimde logitec f710 var o bile 0 da duruyor. analog içine göçmüyor.
  9. H

Microsoft üzerinden bunu oluşturdum. süreç nasıl işliyor biliyor musun? Daha önce değişim yaptın mı?
  10. H

Ürünü nasıl kayıt edeceğim biliyor musun. Öyle olursa thh ugrasmayım hiç
  11. H

hocam fiş/fatura no ETTN mi oluyor biliyor musun. thh formu dolduruyorum da
  12. H

Yarına proje ödevim var. Bunla ugrasmaktan ödev yapamıyorum. Az para da vermedim. Aylık harçlığım 2000 tl. Biriktirerek aldığım ürünün bozuk çıkıp iade alınmaması çok canımı sıktı.
  13. H

Müşteri hizmetleri ile whattsaptan konuştugumda bana microsoftla görüşün dediler işte. Nasıl kayıt açacağım ki anlamadım
  14. H

İstanbuldayım değişim yapacaklarsa beylikdüzü şubesine gidebilirim de değişim yapmazlarsa boşuna gitmiş olurum
  15. H

öğrenciyim yarına proje ödevlerim var. Tüketici hh başvurmam için ne kadar süre var. Bugün başvurmasam olur mu?
  16. H

ben de indirim var diye aldım yoksa almazdım. Hazır sistemimi gamegarajdan almıştım ordan hiç sorun yaşamadım.
  17. H

Kararınıza saygı duymaktayız, prosedürler gereği arızalı ürünleri microsoft tarafına istemektedir. 14 günlük iade kapsamında ürünü arızalı değilse bizlere gönderebilmektesiniz. hocam şimdi de böyle diyorlar
  18. H

arızasız ürünleri iade için bizle arızalı ürünleri microsoftla görüşün dediler.
  19. H

Merhabalar. 17 mart 2024 pazar günü Xbox Series Wireless 9.Nesil Velocity Green GamePad siparişi verdiğim ürün 20 mart 2024 (bugün) teslim aldım ve ürünün 2 analog tuşuda bozuk. Analog Tuşlarına basınca içine göçüyor çekmem gerekiyor çıkması için videoda gözüküyor. Gamepad testlerinde yaptığım...
Geri