Arama sonuçları: *

1. Ö

Honor 400 vs iPhone 15

Samsung sevmiyorum malesef
  2. Ö

Honor 400 vs iPhone 15

Evet garip ama arada fiyat farkı var birde bu sene üniversiteye gidersem iPad 9 depolama olarak yetersiz kalabilir emin olamıyorum
  3. Ö

Honor 400 vs iPhone 15

Soru saçma biliyorum ama iki seçeneğim var mevcut cihazımı verip ikinci el bir iPhone 15 alıp mevcut tabletim iPad 9 dan ilerlemek yada telefon ve tableti verip honor 400 ve honor pad v 9 almak ilk durumun bana maliyeti 32-34 k ikinci durum ise cihazlarımı satınca 20 bine denk gelecek honor...
  4. Ö

Honor 400 ek takasla alınır mı?

Honor lansman indirimi bitene kadar satabilirmiyim emin değilim
  5. Ö

Honor 400 ek takasla alınır mı?

Honor 400 almayı düşünüyorum hepsi burada üzerinden cihaz 19 k ek takas kampanyası ile se 3. Nesil cihazıma 7600 tl veriyor bu süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı mantıklı olurmu
  6. Ö

Samsung Irternet Sozlesmesı

Bugun Samsung a 15 aldım ınternete girmek ıstedıgım de bir sozlesme cıktı "verılerımın yurt dısına aktarılmasını kabul ediyorum" dıye bır madde var bır sıkıntı olurmu
  7. Ö

256 gb 1 k farka değermi

Hocam medıamarkt veya teknosa dan alacagım min 6 taksit yapıyorlar diye biliyorum ıryernette 12 yazıyor dedıgını gıbı bir durum varsa 128 alırım faiz kattıkları zaman bankadan kredi almakla aynı seye denk geliyor nerdeyse
  8. Ö

256 gb 1 k farka değermi

Hocam 256 lıkta 10 k zaten 12 k altı oldugu ıcın oda taksit oluyor sıkıntı yok yani
  9. Ö

256 gb 1 k farka değermi

9 k 128 gb lik a 15
  10. Ö

256 gb 1 k farka değermi

Arastırmalarım ve actıgım konular sonucu Samsung a 15 veya Samsung a 25 almaya karar verdim (a34 stoklarda yok) medıamarkt da a 15 128 gb 256 gb arasında 1 k fark var (128 9 k 256 10 k) sizce almısken 256 lık almak ıcın 1 k fark vermeye deger mı ramler aynı ayrıca a 25 exynos ıslemcı yuzunden...
  11. Ö

12 k Telefon Önerisi

Medıamarket veya teknosa gibi magazalardan bahsediyorum :) trendyolda aynı fiyat lakin taksit yapınca baya bi faiz katıyor nerdeyse a 54 fiyatına geliyor
  12. Ö

12 k Telefon Önerisi

Stok yok hıcbıyerde hocam
  13. Ö

12 k Telefon Önerisi

Bundan bır kac sene once oyle degıldı demekki degısmıs bunu ogrendıgım ıyı oldu a 25 e gelirsek ıslemcısı tereddütte bırakıyor ama aklımda olan bır model bu taksıt konusunda yenılenmıs cıhazlar cok avantajlı aslında ama forumdaki kisiler cok sıcak bakmıyor yenılenmıs cıhazlara benımde ıcıme...
  14. Ö

12 k Telefon Önerisi

Kesinlıkle benım ıstedıgım modelde bu cihaz tam ıstedıgım telefon ama suan o dedıgım magazalarda stok yok
  15. Ö

12 k Telefon Önerisi

Öncelikle iyi aksamlar bu mesele hakkında daha oncede konu actım ama malesef net bir karara varamadım yarın almaya gıdıcegım ve son kez bir konu acıyorum Butce max 12 k alabılıcegım yerler vatan teknosa medıamarket gıbı yerler benım ıcın onemlı olan kriterlerin basında 12 taksıt olması var...
  16. Ö

Yenilenmiş telefon alınırımı

Reis öncelikle tavsiyen için tesekkurler ama daha yüksek model almamamın sebebi para degıl ihtiyacımın olmaması dedigım gıbı suan ortalama bir ıslemcı ve kamera işimi fazlasıyla gorur yinede fikir degıstırırsem degerlendırırım
  17. Ö

Hocam dört telefonum oldu dördüde ios degıldı ios sevdam hıcbır zaman olmadı zaten yenilenmıs telefonda butceme gore bir liste yaptıgımda sd 865 ve a 13 işlemci ile one cıkan ıkı model oldugu ıcın İPhone se ve s 20 fe yi yazdım yoksa ios takıntım asla yok
  18. Ö

Hocam guncel olarak bir ıpad 9. nesil kullandığım ıcın performans gerektiren ıslemlerı orda helledıyorum yani muazzam bir performansa gerek yok ama kotude olmasın ornegın suan p 40 lite kullanıyorum gecmısımde x 3 pro mi 11 t gibi cihazlar kullandığım ıcın benı asla tatmin etmiyor kamera...
  19. Ö

İkiside 9 k civarı a kalite
  20. Ö

Daha öncede telefon onerısı ıcın bır konu actım cogu kısı yenılenmıs telefon alınmıyacagını yazdı aranızda alıp memnun kalan kimse yokmu gunluk kullanım ıcın 12 k altı bir telefon arıyorum baktığım zaman tek kaideye deger model a 34 idi oda maalesef 12 k tı gectı ve max 3 taksıt yapılıyor...
Geri